Naai een mondkapje met plooien

SKU#:
v15839

Naai een mondkapje met plooien

SKU#:
v15839

Naai je eigen mondkapje met plooien. Dit gezichtsmasker is bedoeld voor algemene bescherming van de mond en luchtwegen, maar is geen medisch mondkapje. Voor het maken van dit mondkapje raden we aan om 100% katoenen stof te gebruiken die gecertificeerd is volgens Oeko-Tex® Standard 100, die kan worden gewassen op 60 °C. De Oeko-Tex® Standard 100-certificering zorgt ervoor dat de stof geen schadelijke chemische producten bevat..

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Naai een mondkapje met plooien
Naai een mondkapje met plooien

Is op voorraad

€ 7,45

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knip twee vierkante stukken stof uit. Het vierkant van 18 x 18 cm is voor de achterkant (hier wit) en het vierkant van 24 x 18 cm is voor de voorkant (hier beige).
  Guide step %d
  2
  Plaats het kleine witte vierkant in het midden van het grote beige vierkant en laat aan elke kant 3 cm beige stof over. Naai de twee stukken aan elkaar op een naaimachine langs de randen aan de boven- en onderkant met een naad van ongeveer een halve cm.
  Guide step %d
  3
  Keer binnenste buiten, zodat de buitenkant naar buiten is gericht en de naden aan de binnenkant zijn. Strijk de stof plat langs de naden.
  Guide step %d
  4
  Maak plooien aan de lange zijde door de stof te vouwen en vervolgens te strijken. De eerste vouw moet ongeveer 2,5 cm breed zijn en de andere vouwen 1,5 cm.
  Guide step %d
  5
  Maak drie plooien, strijk en steek er spelden in om de plooien op hun plaats te houden.
  Guide step %d
  6
  Naai de plooien aan beide kanten aan elkaar, ongeveer 0,5 cm vanaf de rand. Naai in dezelfde richting als de plooien.
  Guide step %d
  7
  Naai een buis aan elke kant van het gezicht masker voor het elastiek. Vouw de zijkanten twee keer; vouw eerst naar de rand van de witte stof (de binnenkant) en maak dan de tweede vouw over de binnenkant van de stof. Naai de buis zodat het elastiek door de buis kan worden gevoerd. Herhaal aan de andere kant van het gezichtsmasker.
  Guide step %d
  8
  Knip twee stukken elastiek van elk 20 cm af en rijg ze door de buis aan beide zijden van het gezichtsmasker. Gebruik een stuk dubbelgevouwen bonsaidraad of bloemendraad om het elastiek gemakkelijk door de buis te kunnen rijgen. Zie foto.
  Guide step %d
  9
  Werk af met een knoop en verberg de knoop in de buis.
  Copyright © Creativ Company