Muffin kandelaars van gips

#v14496

Deze kandelaars zijn gegoten van gips in papieren muffinvormen met kleine kaarsenhouders in het midden. Na het drogen is het 'suikerglazuur' aangebracht met Plus Color Acrylverf in pastelkleuren.

#v14496
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Maak een mal om de papieren muffinvormen te stabiliseren met behulp van de sjabloon die als PDF aan dit idee is toegevoegd.
Guide step %d
2   Knip inkepingen in het papieren bord zoals aangegeven. Zet de mal in elkaar en buig de ingeknipte taps onder de bodem van de vorm.
Guide step %d
3   Zet vast met paperclips
Guide step %d
4   Giet zand (bijvoorbeeld Sandy Clay) in een emmer. Plaats de zelfgemaakte mallen in de emmer en plaats de papieren muffin vormen in de mallen.
Guide step %d
5   Giet water in een emmer en strooi de gietmix langzaam in het water, tot er een top ontstaat aan het oppervlak. Laat ongeveer 8 minuten rusten.
Guide step %d
6   Roer goed tot er luchtbellen ontstaan aan het oppervlak. NB: Gips gegenereert hitte gedurende het harden. Hoe groter de hoeveelheid, hoe hoger de warmte. Gips hard snel, dus zorg dat u alle stappen goed heeft voorbereid en alle gereedschappen bij de hand heeft.
Guide step %d
7   Giet of lepel de gipsmix in de muffin vormen.
Guide step %d
8   Voor een gelijkmatige verdeling van de gips in de vormen en het voorkomen van luchtbellen, kunt u voorzichtig de emmer een aantal keren optillen en weer terugzetten op tafel. NB: Gips hard snel, dus dit proces moet snel gebeuren.
Guide step %d
9   Duw de kaarsenhouders in het midden van de muffin vormen. Plaats iets zwaars (kralen, kiezels) in de kaarsenhouders, zodat ze tijdens het drogen van de gips niet omhoog gedrukt worden. Laat ongeveer 20 minuten drogen.
Guide step %d
10   Verwijder de kandelaars uit de vormen. Laat zoals ze zijn of verf de bovenkanten met Plus Color Acrylverf voor een glazuur effect.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present