Miniatuur schommel van constructiehoutjes

Miniatuur schommel van constructiehoutjes

Inspiratie: 15825

Van: € 2,35

Tot: € 457,46

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,35

Tot: € 457,46

Maak zelf een kleine schommel van constructiehoutjes. Maak figuurtjes van Silk Clay voor op de schommel.
Guide step 1
Step 1.
Maak het frame van de schommel van zes gekleurde constructiehoutjes met gaten en drie houten stokjes. Begin zoals op de foto te zien is, met drie constructiehoutjes voor de ene zijkant.
Guide step 2
Step 2.
Ga door met het bouwen van de schommel door ook een driehoek van constructiestokjes te maken voor de andere zijkant en zet alles aan elkaar met stokjes zoals op de foto.
Guide step 3
Step 3.
Maak de zitting voor de schommel door vijf constructiehoutjes naast elkaar te plaatsen. Knip van twee andere houtjes ongeveer drie cm af.
Guide step 4
Step 4.
Plaats de vijf ongeknipte houtjes naast elkaar met een kleine opening ertussen. Breng Sticky Base aan op de ingekorte houtjes en plaats deze over de vijf naast elkaar liggende houtjes, om de zitting bij elkaar te houden.
Guide step 5
Step 5.
Knip twee stukken katoenkoord van ongeveer 60 cm elk. Zet het koord vast met Sticky Base over de lengte van een dwarshoutje. Zorg dat je koorden aan beide zijden van de zitting even lang zijn.
Guide step 6
Step 6.
Hang de schommel in het frame, zodat het vrij kan schommelen. Je kunt twee constructiestokjes onder de schommel plaatsen, zodat je de zitting hierop kunt laten rusten, terwijl je bovenaan de touwtjes vastknoopt.
Guide step 7
Step 7.
Boetseer kleine figuurtjes van Silk Clay voor op de schommel.
Guide step 8
Een andere variant

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW