Met punchnaald geborduurde kerstkabouter

SKU#:
v15754

Met punchnaald geborduurde kerstkabouter

SKU#:
v15754

Deze kerstkabouter is geborduurd met de punchnaald techniek op aida stof. Hier is maxi wolgaren gebruikt. De kabouter is gevuld met polyester vulling en een houtenkraal is gebruikt voor zijn neus.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Met punchnaald geborduurde kerstkabouter
Met punchnaald geborduurde kerstkabouter

Is op voorraad

€ 2,65

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Knip de sjablonen uit die als apart pdf-bestand op deze pagina beschikbaar zijn. Zet de aida-stof vast in een borduurringhouder. Zorg ervoor dat de kwadrantvormige sjabloon op de aida-stof wordt geplaatst, zodat de rechte randen op één lijn liggen met de gaten in de aida-stof. Kopieer de vormen op de aida-stof met een potlood.
  Guide step %d
  2
  Knip de grote sjabloon in kleine stukjes zodat alle details van de sjabloon op de aida-stof (binnen het vierkant) kunnen worden overgenomen.
  Guide step %d
  3
  Laad de punchnaald met het wolgaren volgens de instructies op de verpakking. Zorg dat de wol vrij kan bewegen. Stel de naald in op stand 'D' (de kortste lussen) en prik de naald door elk gaatje in de aida-stof. Borduur de puntmuts met rood wolgaren.
  Guide step %d
  4
  Gebruik dezelfde procedure als hierboven beschreven voor het borduren van zijn jas en de bodem (de kleine cirkel). Gebruik hiervoor grijs wolgaren en stel de naald in op stand 'B'. Borduur de baard met wit wolgaren. Begin bovenaan met de naald op stand 'B' en stel de naald in op stand 'A' (lange lussen) voor het onderste deel van de baard.
  Guide step %d
  5
  Knip de uiteinden af tot 3-4 cm. Bevestig de wol op de achterkant van de aida-stof met decoupage lijmlak voor textiel. Verspreid de decoupage lijmlak helemaal tot aan de rand van het borduurmotief, maar niet op de aida-stof. Laat drogen.
  Guide step %d
  6
  Knip het geborduurde ontwerp uit de aida-stof met een zoom van 10-12 mm rond het borduurmotief.
  Guide step %d
  7
  Maak een tassel voor aan de puntmuts met behulp van een pom-pom-tool. Wikkel wit wolgaren rond het smalle uiteinde van het pom-pom-gereedschap. Maak aan één kant een strakke knoop om de gewikkelde bundel wol met een stuk wol. Trek de bundel van de vork en leg er nog een stevige knoop in. ongeveer 1 cm onder de eerste knoop. Knip de wol aan het andere uiteinde open en knip de wol af op de door jou gekozen lengte.
  Guide step %d
  8
  Voer een stuk gouddraad door de tassel voor het ophangen.
  Guide step %d
  9
  Vouw de hoek van de aida-stof naar binnen en zet vast met steken. Naai het uiteinde van de tassel op de geborduurde muts zoals weergegeven op de foto.
  Guide step %d
  10
  Naai een houten kraal aan de bovenkant van de baard voor de neus.
  Guide step %d
  11
  Vouw het geborduurde gedeelte samen om een kegel te vormen en vouw de aida-stof naar binnen.
  Guide step %d
  12
  Naai de twee kanten van de aida-stof aan elkaar, steek de naald dwars door de wol en verberg zo de aida-stof. Houd het gedeelte plat tijdens het naaien. De naad wordt verborgen door de wol zodra de kegel is uitgevouwen.
  Guide step %d
  13
  Naai de ronde bodem onder de kegel met dezelfde techniek als hierboven beschreven. Laat een opening en vul de kabouter met polyester vulling. Naai de opening dicht.
  Guide step %d
  Sjabloon
  -
  Attached file: Downloads
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Creativ Company