Mand van eco-katoen

#v13342

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 18.03.2024-21.03.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Deze ronde mand is gemaakt van organische katoenstof. De stof is geknipt in lange repen en vervolgens rond een stuk touw gewonden. Daarna wordt het touw opgerold in de gewenste vorm en aanelkaar genaaid met eenvoudige steken.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Voor een 6 cm hoge mand met een diameter van 11 cm: Knip 2 cm brede stroken van organisch katoen (verschillende kleuren en dessins). Knip een stuk polypropyleen touw van 3.5 meter en smelt de uiteinden met een aansteker om rafelen te voorkomen.
Guide step %d
2.   Wikkel de katoenstroken rond het touw. Naai de uiteinden vast of zet vast met een beetje lijm wanneer je aan een andere kleur begint.
Guide step %d
3.   Om het mandje te vormen begin je met een klein rondje aan één kant van het touw. Zet dit vast met een eenvoudige knoop van papiergaren.
Guide step %d
4.   Wikkel het papiergaren rond de binnenste cirkel die je zo net gemaakt hebt en een tweede cirkel die je er plat naast legt, voor een bredere bodem.
Guide step %d
5.   Zet het papiergaren vast na de eerste ronde, door aan de achterkant, het papiergaren met een garennaald, van rechts naar links door een steek te trekken.
Guide step %d
6.   Ga nu verder met het vormen van de mand in de breedte en de hoogte, door cirkels toe te voegen aan de vorige en trapsgewijs de hoogte in te gaan.
Guide step %d
Nog een voorbeeld   -
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present