Maak je eigen klok met Silk Clay

SKU#:
v15560

Maak je eigen klok met Silk Clay

SKU#:
v15560

Deze klok is gemaakt door een klokmechanisme met korte wijzers, te bekleden met Silk Clay. Hier hebben we er een theepot van gemaakt.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Maak je eigen klok met Silk Clay
Maak je eigen klok met Silk Clay

Is op voorraad

€ 2,44

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Boetseer Silk Clay rond de voorkant van het uurwerkmechanisme. Zorg ervoor dat je de opening voor het batterijcompartiment niet afdekt. Laat ongeveer 1 cm van de schacht onbedekt, omdat de wijzers later aan de schacht moeten worden bevestigd.
  Guide step %d
  2
  Boetseer een Silk Clay-figuur rond het klokmechanisme. Maak Silk Clay-nummers voor bevestiging op de figuur en laat 24 uur liggend drogen, op een plastic zak of een stuk plastic folie, waaraan de Silk Clay niet hecht.
  Guide step %d
  3
  Bevestig de wijzers door eerst de platte metalen schijf en vervolgens een schroef te bevestigen en klik vervolgens op de wijzers erop. Je kunt de wijzers inkorten met een schaar als ze te lang zijn.
  Guide step %d
  4
  Maak een voet van Silk Clay en plaats de eerder geboetseerde figuur hierop. Plaats een AA battery in de klok en zie hoe de tijd zich voort beweegt.
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Creativ Company