Lampenkap van Faux Leather en rotan

#v15609

Maak zelf een lampenkap van Faux Leather en rotan en decoreer met details van rotan.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Plaats de lampenkap op het Faux Leather. Markeer met een potlood op het papier de boven- en onderkant van de lampenkap terwijl u de lampenkamp ieder keer iets verder rolt. Voeg een extra 2 cm toe aan de boven- en onderkant, zodat het het Faux Leather stuk groter is dan het deel van rotan. Je hebt ook een aantal centimeters extra nodig voor het sluiten. Zet het strijkijzer op een gemiddelde temperatuur en strijk het Faux Leather glad.
Guide step %d
2. Knip het ontwerp uit en bevestig dit aan de buitenkant van de lampenkap met wasknijpers om het op zijn plek te houden. Breng lijm aan op het Faux Leather, daar waar het overlapt. Houd de overlap op zijn plek met wasknijpers tot de lijm droog is.
Guide step %d
3. Knip twee stukken rotan. Een stuk van 30 x 38 cm en een stuk van 12 x 25 cm. Maak twee tubes en zet vast met lijm. De ene tube is 30 cm hoog en de andere 12 cm hoog.
Guide step %d
4. Trek een paar draden rotan eruit zodat de gaten in de rotan open zijn en rond de lampenkap kunnen grijpen. Doe dit slechts aan één kant.
Guide step %d
5. Plaats de kleine cylinder op de bovenkant van de lampenkap en de grote onderaan. U kunt de rotantubes op de lampenkap bevestigen door een klein stukje touw door een paar gaten in de rotan en de lampenkap te binden.
Guide step %d
6. Maak een rand van Faux Leather voor op de rotan cylinders. Zet vast met hobbylijm. Gebruik wasknijpers om alles op zijn plek te houden tijdens het droogproces.
Guide step %d
7. Gebruik geen peertje dat te warm wordt, wanneer je deze lampenkap gebruikt.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company