Kerstster van crêpepapier

#v15979

Maak je eigen kerstster van crêpepapier met glitterbessen.

#v15979
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Print en knip het sjabloon uit dat onderaan als pdf-bestand beschikbaar is. Begin met het uitknippen van het vierkant uit crêpepapier. Snijd het vierkant doormidden; van de ene hoek naar de andere. Je hebt nu twee driehoeken.
Guide step %d
2   Schik een driehoek zo dat de lijnen in het crêpepapier naar boven gericht zijn. Bevestig een stuk dubbelzijdig tape aan de langste zijde. Verwijder de beschermfolie van de tape, zodat de lijm zichtbaar wordt. Duw het ene uiteinde van het bloemendraad op het tape, ca. 1 cm vanaf het puntige uiteinde.
Guide step %d
3   Druk het andere driehoekige stuk crêpepapier op het dubbelzijdig tape en het bloemdraad, voldoende overlappend om het dubbelzijdig tape te verbergen. Let op: Bevestig het stuk crêpepapier in de juiste hoek, zodat het papier in een pijlpatroon naar het midden toe ligt.
Guide step %d
4   Knip het bloemblad uit. Zorg ervoor dat u de juiste bloembladsjabloon gebruikt voor de juiste maat vierkant. Plaats de bloemblaadjessjabloon op het vierkant van crêpepapier en knip uit. Laat de onderkant een beetje ongeschonden, zodat je niet per ongeluk het bloemdraad afknipt. Je kunt het overtollige crêpepapier om het bloemdraad draaien.
Guide step %d
5   Vorm de zijkanten van het bloemblad door lichtjes aan het crêpepapier te trekken en uit te rekken om een golvende rand te maken.
Guide step %d
6   Ga zo verder en maak in totaal vijf grote en vijf kleine bloembladen. Maak op dezelfde manier groene bladeren.
Guide step %d
7   Voor het midden van de kerstster heb je drie kunstmatige glitterbessen nodig. Draai de stelen strak om elkaar heen, zodat de bessen strak op elkaar staan.
Guide step %d
8   Zet een van de kleine bloembladen vast op de bessen door het bloemdraad om de stengel van de bessen te draaien. Strek het bloemblad zodat het naar buiten wijst.
Guide step %d
9   Draai de andere kleine bloembladen om de bessen, zodat de eerste laag van de kerstster ontstaat. Bevestig elk van de grote bloembladen tussen twee kleine bloembladen, draai de bloemdraden rond de stengel van de bessen en voltooi de tweede laag van de kerstster. Bevestig de groene bladeren op dezelfde manier.
Guide step %d
10   Knip een ca. 1 stuk groen crêpepapier van 15 cm. Strek het uit en bedek de bloemdraden door het crêpepapier er schuin omheen te wikkelen en vast te zetten met klodders lijm uit een lijmpistool op een lage temperatuurinstelling.
Guide step %d
11   De afgewerkte kerstster. Een tip: Buig het bloemdraad in alle bloemblaadjes zodat de kerstster er levensechter uitziet.
Guide step %d
Template   Print het sjabloon hier.
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon

Meer informatie

Maak je eigen kerstster van crêpepapier met glitterbessen.

Meer informatie
Artikelnummer:v15979
SeizoenKerstmis

Beschrijving

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present