Kerstkabouter Accessoires

SKU#:
54463

Kerstkabouter Accessoires

SKU#:
54463
€ 27,55
Is op voorraad
Levertijd is 3-4 werkdagen

Complete doos met knutselmaterialen met 24 creatieve ideeën om je kerstkabouter in december voor de 'kabouterdeur' op te voeren, met alles wat je nodig hebt om de scènes te maken. Aan de hand van de meegeleverde instructies kunt u gemakkelijk aan de slag.

Op de achterkant van de doos staan 24 foto's, elk met een leuke activiteit die de elf elke dag van 1 tot 24 december kan doen. De kabouter kan bijvoorbeeld wat kerstversieringen ophangen, een kerstboom omhakken, een kleurboek inkleuren, een sneeuwpop bouwen, een geheugenspel spelen, etc. De activiteiten zijn ontworpen om door de volwassenen te worden opgevoerd, zodat het kind is verrast door wat de kabouter vannacht heeft uitgespookt. Sommige activiteiten kunnen door de kinderen zelf worden gedaan. Je kunt je aan de getoonde volgorde houden of zelf een klein verhaaltje maken, zodat de kabouter op de afzonderlijke dagen je eigen kersttradities volgt - bijvoorbeeld bakken op dezelfde dag als je gezin. Op het inspiratieblad in de doos kun je zien wat je nodig hebt voor de betreffende activiteit, terwijl je via de QR-code op de doos een korte inspiratievideo kunt bekijken over hoe je de ideeën tot leven kunt brengen.

Zet de activiteiten op voor de elvendeur of het elfenhuis, afhankelijk van waar je kabouter woont en welke tradities bij jou thuis worden beoefend. Houd er rekening mee dat de deur van de kabouter niet bij deze set is inbegrepen, maar apart moet worden gekocht. Deze kabouterdeur biedt een gemakkelijke oplossing waarmee je zowel creatief kunt zijn als je eigen elementen kunt maken voor activiteiten voor de deur van de kabouter die het nog spannender maken om af te tellen naar Kerstmis voor de kinderen.

Inhoud: Silk Clay, metallic papier, piepschuim ballen, vilt, jutestof, kerstbomen, houten spoelen, slee, klompen, snijplank, deegroller, kom, katoenen garen, kralen, pom-poms, clips, dubbelzijdig plakband , houten stokjes, lijm, houten schijven, pijpenragers, touw van bastvezel, kleurpotloden

Meer informatie
SKU54463
Unitset
Ean nummer5712854447621
Kleinhandelshoeveelheid 1 set
Inhoud hoeveelheid 1 set
Motief/vorm

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © Creativ Company