Kerstballen van papieren cirkels

#v13142

Deze hangende decoratie is gemaakt van papieren cirkels die zijn gestanst uit Vivi Gade Design papier (de Kopenhagen-serie). De cirkels worden samengevoegd tot een kerstbal. De lus is gemaakt van papierkoord waaraan rode kralen zijn geregen.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Let erop dat u de cirkels precies in het midden vouwt. NB! Het papier is aan beide zijden geprint. Beslis welke de voorkant moet worden en doe de vouwlijn aan de binnenkant.
Guide step %d
2.   Let erop dat u de cirkels precies in het midden vouwt. NB! Het papier is aan beide zijden geprint. Beslis welke de voorkant moet worden en doe de vouwlijn aan de binnenkant.
Guide step %d
3.   Lijm de halve cirkels aan elkaar om een bal te vormen. Start met het aanbrengen van lijm aan de achterkant van een halve cirkel. Druk de achterkant van een nieuwe halve cirkel aan de ene met lijm erop. Breng nu lijm aan op de achterkant van de nieuwe cirkel - zo gaat het proces door.
Guide step %d
4.   Voordat de papieren bal compleet is en voordat de twee laatste halve cirkels aan elkaar gelijmd worden, plaats een dubbelgevouwen stuk touw tussen de laatste twee papieren cirkels; de lus bovenin en de twee uiteinden hangen onder de bal. NB! rijg van tevoren een kraal aan het stuk draad.
Guide step %d
5.   Rijg een andere houten kraal aan beide uiteinden van het touw onderin en eindig met een knoop. NB! Als u een hangende decoratie met kleinere cirkels maakt, bevestig dan een stuk touw met een lus aan de bovenkant om mee op te hangen.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present