Kaartenserie met zelfklevende halve parels en een shirt

Kaartenserie met zelfklevende halve parels en een shirt

Inspiratie: 13418

Van: € 1,75

Tot: € 730,09

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 730,09

De uitnodiging is gemaakt van een handgemaakte kaart, gedecoreerd met een shirt van Vivi Gade Design papier (London serie). Bovendien is deze gedecoreerd met zelfklevende halve parels en een stuk natuurlijk hennep koord. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton en zijn op dezelfde wijze gedecoreerd als de uitnodiging.

Guide step 1
1.
De uitnodiging: Print het sjabloon dat als PDF aan dit idee bevestigd is. Knip uit en teken de grote cirkel op blauw Color Bar karton en knip uit. Teken nog een cirkel en knip uit van lichtgroen Color Bar met een iets grotere diameter. Je kan ook een passer gebruiken om beide cirkels te maken.
Guide step 2
2.
Bevestig de cirkels op elkaar met dubbelzijdig tape.
Guide step 3
3.
Gebruik het sjabloon om het shirt op een stuk Design papier te tekenen. Let op: de gestippelde lijnen geven aan waar de vouwen moeten komen. Vouw elke kant naar het midden en vouw twee korte mouwen.
Guide step 4
4.
Vouw het shirt in het midden dicht naar de middenlijn. Vouw aan de bovenkant circa 1 cm naar achter en vouw de kraag aan beide kanten naar binnen.
Guide step 5
5.
De kraag houdt het gevouwen shirt op zijn plaats.
Guide step 6
6.
Gebruik dubbelzijdig klevend tape om het shirt op de twee cirkels te bevestigen.
Guide step 7
7.
Gebruik zelfklevende halve parels als knopen voor het shirt.
Guide step 8
8.
Schrijf de tekst aan de rand met een zwarte Uni Posca marker.
Guide step 9
9.
Knoop een stuk natuurlijk hennepkoord door het gat.
Guide step 10
10.
Bevestig de gedecoreerde cirkels op de voorkant van de handgemaakte kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step 11
11.
Menukaart: Knip een stuk blauw Color Bar karton van 9 x 28cm en vouw deze verticaal door het midden met behulp van een vouwbeen.
Guide step 12
12.
Print het menu en bevestig deze aan de voorkant van de dubbele kaart. Bevestig de gedecoreerde cirkel op de menukaart volgens dezelfde procedure als bij de uitnodiging.
Guide step 13
13.
Naamkaart: Gebruik het sjabloon of de passer om drie cirkels in verschillende maten te maken; twee van karton en een van Design papier. Knip een kleinere cirkel uit met daarop de geprinte naam. Bevestig de cirkel op elkaar. Knoop een stuk hennep koord door het gat. Bevestig de naamkaart op het glas met een mini- wasknijper.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW