Kaartenserie met strasstenen en jurk van Design papier

#v13416

Deze uitnodiging is gemaakt van een kaart gedecoreerd met een jurk van Vivi Gade Design papier en Color Bar karton alsook met zelfklevende strasstenen. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton gedecoreerd op dezelfde manier als de uitnodiging.

#v13416
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging: Print het sjabloon dat als PDF bij dit idee beschikbaar is. Knip uit en neem de vorm over op de voorkant van de kaart. Knip langs de lijn en langs de gebogen groef in het midden.
Guide step %d
2.   Knip een stuk Design papier passend aan de binnenkant van de dubbele kaart. Knip het iets kleiner dan de maat van de kaart en bevestig met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
3.   Neem de contouren van de kleine vorm van het sjabloon over op een stuk Color Bar karton (kies de donkere kant). Knip uit en bevestig op de voorkant van de kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
4.   Gebruik het sjabloon om de jurk op het Design papier te tekenen. Knip uit en bevestig aan de voorkant van de kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
5.   Knip een strook Design papier en bevestig over de onderkant van de voorkant van de kaart.
Guide step %d
6.   Decoreer met zelfklevende strasstenen.
Guide step %d
7.   Schrijf "Uitnodiging" op de witte boog aan de voorkant van de kaart met een roze Uni Posca stift. Print de tekst voor de uitnodiging en bevestig aan de binnenkant van de kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
8.   Menukaart: Knip een stuk roze Color Bar karton in dezelfde maat als de uitnodiging. Ril naar beneden langs het midden van de kaart met een vouwbeen.
Guide step %d
9.   Decoreer de menukaart op dezelfde manier als de uitnodiging.
Guide step %d
10.   Naamkaart: Knip een stuk karton van 8x6cm uit roze Color Bar karton. Bevestig een kleiner stuk Design papier. Print de naam op wit papier, knip uit en bevestig met dubbelzijdig klevend tape. Decoreer met strasstenen. Bevestig de naamkaart op het glas met een mini wasknijper.
Guide step %d
11.   Tafeldecoratie: Knip de jurken uit Design papier en maak ze per twee aan elkaar met dubbelzijdig klevend tape aan de zijkanten. Doe een klein object (een kurk of een kleine Silk Clay bal) in de bodem van de jurkopening, zodat de jurk zelfstandig kan staan.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present