Kaartenserie met rosettes en natuurlijk hennep

#v13413

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

De uitnodiging is een dubbele kaart, versierd met roze parelmoer karton en Vivi Gade Design papier rosettes (de Skagen-serie). Houten hart decoraties worden toegevoegd en een stuk van de natuurlijke hennep is door de gaten geregen die met een schroef pons. De menukaart is gemaakt van Color Bar karton en op dezelfde manier gedecoreerd als de uitnodiging en de naamkaart is gemaakt van een roset.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging: Knip een stuk parelmoer karton van 9x15 cm en bevestig deze aan de voorkant van de dubbele kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
2.   Knip de papieren stroken af, zodat deze dezelfde lengte hebben als de kaart. NB: bewaar de rest om later als decoratie te gebruiken. Bevestig de papieren stroken met dubbelzijdig klevend tape, zodat de tape niet zichtbaar is door het kant.
Guide step %d
3.   Gebruik de schroef pons om gaten te maken door alle lagen van het papier. Gebruik de al bestaande gaten van de papierenstroken als richtlijn. NB: sla het 5e gat van boven over.
Guide step %d
4.   Knip een stuk natuurlijk hennepkoord van 90 cm en doe aan de uiteinden een beetje lijm en laat drogen. Rijg het koord door de gaten in het karton zoals getoond op de afbeelding.
Guide step %d
5.   Verwijder zorgvuldig de 3D foam pad op de achterzijde van het houten hart. Snijd het in tweeën met een schaar. Herbevestig de twee stukken op de achterkant van de houten hart; een stuk aan elke zijde, om te vermijden dat het aan het koord plakt.
Guide step %d
6.   Menukaart: knip een stuk Color Bar karton van 9x23 cm, een stuk roze praelmoer karton van 8.3 x 10,5 cm en het geprinte menu op 7 x 7.5 cm. Bevestig de drie op elkaar, eerst het menu en daaronder de rest. Gebruik dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
7.   Gebruik een vouwbeen om een rillijn te maken in het midden van het grote stuk grijs karton. Vouw dubbel langs de rillijn.
Guide step %d
8.   Knip de papieren strook op maat van de breedte van de kaart. Knip de kleine gaten eraf en bevestig de strook op de kaart.
Guide step %d
9.   Naamkaart: Bevestig de papieren strook op een rosette. Volg de instructies op de verpakking. Schrijf de naam van de gast op wit karton en bevestig deze op de rosette.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present