Kaartenserie met Masking Tape en foliemozaiek

Kaartenserie met Masking Tape en foliemozaiek

Inspiration: 13419
€ 0,00

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 0,00

De uitnodiging is gemaakt van een handgemaakte wenskaart, rond de rand gedecoreerd met masking tape. Een abstract ontwerp gemaakt van folie mozaïektegels siert het midden van de voorkant van de kaart. Het is verder versierd met een stuk natuurlijk hennep. De menukaart en naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton en op dezelfde manier gedecoreerd als de uitnodiging.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Onze populairste inspiraties
Hoe werkt het
Guide step 1
1.
De uitnodiging: Bevestig masking tape om de rand van de voorkant van de kaart.
Guide step 2
2.
Arrangeer de folie mozaïektegels op de voorkant van de kaart in een ontwerp naar eigen keuze en fantasie.
Guide step 3
3.
Bevestig dubbelzijdig kleven tape achter elke rij mozaïektegels van folie. Gebruik een potlood om dunne contouren te maken (gum later uit). Haal de tegels van de kaart. De contouren zijn gemaakt zodat u het design correct op de voorkant van de kaart kunt terugplaatsen.
Guide step 4
4.
Verwijder de buitenste beschermende laag van het dubbelzijdig klevend tape en bevestig het ontwerp rij voor rij op de voorkant van de kaart.
Guide step 5
5.
Gebruik een zwarte Uni Posca stift voor het toevoegen van details op het folie mozaïek ontwerp.
Guide step 6
6.
Snij een klein teken van Color Bar karton. Bevestig met dubbelzijdig plakband een gedrukte en uitgeknipte tekst. Gebruik een Schroef Punch voor het maken van een gat in de hoek van de wenskaart voor het teken. Gebruik een stuk natuurlijk hennep om het teken op de voorkant van de wenskaart te bevestigen.
Guide step 7
7.
Menukaart: knip een 10 x 20cm stuk Color Bar karton. Ril in het midden met een vouwbeen en vouw verticaal. Bevestig de geprinte tekst op de voorkant met dubbelzijdig klevend tape. Bevestig mozaïek folie tegels aan de rand.
Guide step 8
8.
Naam kaart: Knip een stuk van 6 x 6cm uit Color Bar karton. Print de tekst, knip deze iets kleiner uit dan de kaart en bevestig op het karton. Decoreer boven en onder de tekst met een rij folie mozaïek bevestigd met dubbelzijdig klevend tape.

Producten kopen

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW