Kaartenserie met een lint van satijn en handgemaakt papier

#v13415

Deze uitnodiging is een tri-fold buitenkant met binnenvakken, gemaakt van bedrukt Color Bar, versierd met zelfklevende halve parels en een band gemaakt van satijnen lint. Twee kaartjes met tekst worden in de vakken gedaan. Elk kaartje is gemaakt van handgeschept papier. De menukaart en de naamkaart worden gemaakt van Color Bar karton.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging – de tri-fold voorkant: vouw een stuk A4 Color Bar papier horizontaal, 5.7cm van de rand. Vouw open.
Guide step %d
2.   Maak op 9.5cm een vouw van de verticale kant. Deze secties moeten heel precies gevouwen worden. Vouw open.
Guide step %d
3.   Bevestig dubbelzijdig klevend tape aan de onderkant aan beide kanten van elke sectie. Vouw de onderste helft van de kaart naar boven en zet vast. Nu is een "zak" gemaakt.
Guide step %d
4.   Van de rode handgemaakte wenskaart gesneden - van iedere kant - twee vakken met een breedte van respectievelijk 7 en 10 cm. Gebruik deze "stukken als inleg voor de tri-fold kaart.
Guide step %d
5.   Print het sjabloon dat bij dit idee hoort als PDF. Knip uit en neem over op een stuk rood Color Bar karton. Knip twee grote ovalen.
Guide step %d
6.   Gebruik de kleine ovaal als sjabloon om de geprinte tekst op het witte papier uit te knippen.
Guide step %d
7.   Bevestig een stuk wit papier (bestemd voor het schrijven van de tekst) op elk van de rode labels met dubbelzijdig klevend plakband. Maak de witte stukken papier iets kleiner van formaat (zie foto), zodat ze op de labels passen. Gebruik dubbelzijdig klevende tape voor bevestigen van de rode kaart ovalen aan de bovenkant van de labels.
Guide step %d
8.   Maak twee andere ovalen van rode kaart met de koppen gedrukt op wit papier. Bevestig een van de ovalen op de voorkant van de rechterzijde gedeelte van de tri-fold kaart. Bevestig het andere ovaal op het voorpaneel van de tri-fold kaart. (NB: op die manier blijft het logo van de krant bedekt).
Guide step %d
9.   Decoreer de voorkant van de tri-fold kaart met zelfklevende halve parels. Knoop een stuk satijnkoord om de kaart als "riem".
Guide step %d
10.   Menukaart: knip een stuk 9.5 x 26cm stuk karton en ril in het midden met een vouwbeen. Knip een ovaal uit en de tekst van het menu. Bevestig deze aan de voorkant van de menukaart met dubbelzijdig kleven tape.
Guide step %d
11.   Naamkaart: Knip een brede ovaal uit. Gebruik dubbelzijdig tape om de geprinte naam te bevestigen. Knip iets kleiner de rode kaart ovaal. Maak een staander uit een rechthoekig stuk dubbelgevouwen karton. Bevestig aan de kaart ovaal.
Guide step %d
12   Als alternatief kunt u een servet ring maken uit een 3,5 x 16cm stuk rode kaart. Bevestig de ovaal met de tekst op de servetring.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present