Kaartenserie met Design papier en satijnlint met harten

#v13410

De uitnodiging is gemaakt van een glanzende parelmoer kaart, gedecoreerd met een stuk Design papier en een stuk zwart Color Bar karton met een uitgestanst hart. De kaart is verder gedecoreerd met een stuk satijnlint met harten en zelfklevende halve parels. De menukaart en de naamkaart zijn in dezelfde stijl gemaakt.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging: Knip een stuk Kraft papier met tekst, iets kleiner dan de wenskaart. Bevestig deze op de voorkant van de wenskaart met dubbelzijdig plakband.
Guide step %d
2.   Print het sjabloon, dat als aparte PDF voor dit idee beschikbaar is. Teken de omtrek van de middelgrote hart op een stuk zwart Color Bar karton van 8 x 12cm. Snij of knip het hart uit.
Guide step %d
3.   Gebruik dubbelzijdig klevend tape om het stuk karton met het uitgesneden hart op het midden van de voorkant van de kaart te bevestigen.
Guide step %d
4.   Knip een stuk satijnkoord met harten op dezelfde lengte als de kaart en bevestig op de voorkant van de kaart (aan een kant) met kleine stukjes dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
5.   Bevestig zelfklevende halve parels op je ontwerp.
Guide step %d
6.   Menukaart: Knip uit zwart Color Bar karton (gebruik de grijze achterkant) een stuk van 10x15 cm. Bevestig een stuk van 8.5x13.5 cm Design papier. Knip of snij een hart van 12x7.2 cm zwart Color Bar karton uit (grote hart van het sjabloon). Bevestig het menu op de achterkant van de kaart met het uitgesneden hart. Bevestig op Design papier.
Guide step %d
7.   Versier met een stukje satijnen lint met hartjes. Bevestig het lint met dubbelzijdig plakband en versier tot slot met zelfklevende halve parels.
Guide step %d
8.   Een staander voor de menukaart: Knip twee stukken zwart karton van 6x3 cm en ril allebei in het midden met een vouwbeen. Snij een kleine verticale, die dwars over de rillijn loopt. Buig nu op de rillijn en de menukaart kan nu staan ​​door deze in de snede te plaatsen.
Guide step %d
9.   Naamkaart: Knip uit grijs Color Bar karton een stuk van 9x9 cm. Ril in het midden. Snij een stuk van 8.5x4 cm Design papier. Knip nu het kleinste hart van het sjabloon uit zwart karton. Bevestig beide aan de voorkant van het grijze karton met tape. Bevestig de naam en decoreer met zelfklevende halve parels.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present