Kaart met uil

Kaart met uil

Inspiration: 13219

Van: € 1,69

Tot: € 391,94

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,69

Tot: € 391,94

Deze dubbele kaart is aan de voorkant gedecoreerd met ColorBar karton met een geponste rand gemaakt met het Fiskars uitwisselbare randpons systeem. De uil is geknipt uit ColorBar karton met behulp van een sjabloon.

Video
Guide step 1
1.
Fiskars Border Punch System: Plaats, met een lichte druk, de patrooncassette in het handvat. Vergeet niet eerst de "vleugels" op de bodem van de punch uit te vouwen.
Guide step 2
2.
Knip een stuk ColorBar karton even groot als de voorkant van de wenskaart. Maak vervolgens aan beide kanten een decoratieve rand met de Border Punch.
Guide step 3
3.
Bevestig het bewerkte stuk ColorBar karton op de voorkant met dubbelzijdig, zelfklevend tape.
Guide step 4
4.
Print de sjabloon uit. Deze is beschikbaar als pdf, onderaan, bij dit idee. Knip het lichaam van de uil uit en trek het over op Vivi Gade Design papier.
Guide step 5
5.
Teken de vleugels, de snavel en klauwen op een stuk ColorBar en knip deze uit.
Guide step 6
6.
Wijzig het patroon in de Border Punch en pons een rand met een bloemmotief in een stuk Color Bar karton. Pas de lengte aan, zodat de rand past op de breedte van de voorkant van de dubbele wenskaart. Snij de bloemenrand af enbevestig deze op de voorkant van de kaart.
Guide step 7
7.
Bevestig alle delen van de uil met dubbelzijdig, zelfklevend tape.
Guide step 8
8.
Finally draw and cut out the eyes from white card. The pupil may either be cut out from black card or may be drawn on with a black marker pen.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW