Cadeaus voor Vaderdag

Hier vind u de inspiratie voor Vaderdag voor een zelfgemaakt cadeau waardoor vader zich bijzonder speciaal voelt op deze dag.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Vaderdag – vier het met stijl

Op 5 juni van elk jaar krijg je de kans om je vader een heel bijzondere dag te geven en hem te laten zien dat hij iets speciaals voor jou betekent. Natuurlijk kan dat elke dag, maar op 5 juni is het Vaderdag, dus er moet iets extra gepland worden voor je vader.

Maar wat geef je de man die alles heeft? Iets zelfgemaakt natuurlijk. Dan kan je vader echt voelen dat je aan hem hebt gedacht. Misschien moet de vader van je kinderen verwennen, dus het is gelukkig dat je talloze geweldige ideeën en instructies kunt vinden in onze uitgebreide ideeëncatalogus op deze pagina.

Maak je eigen zelfgemaakte Vaderdagcadeau

Er gaat niets boven zelfgemaakte cadeaus kopen. Het maakt niet uit hoe succesvol ze zijn, je kunt altijd de liefde en overweging voelen die erin geïnvesteerd is. Het verwarmt het hart op een heel bijzondere manier. Daarom is het een extra goed idee om creatief te zijn met je eigen handen bij het maken van een Vaderdagcadeau.

Om te beginnen kunt u zich afvragen of hij wel iets nodig heeft dat u zou kunnen maken. Misschien wil hij wel een paar nieuwe theedoeken die je mooi hebt versierd met textielverf, sjablonen en stempels. Of misschien gebruik je liever iets uit de natuur als decoratie. Je kunt bijvoorbeeld aardappel- en appelprints en bladprints maken.

Als je vader alles heeft, is er waarschijnlijk nog ruimte voor iets dat decoratief is en dat hem aan jou doet denken. Dan kun je gewoon een foto maken of een schilderij maken met een paar van onze mooie materialen. Bij Creativ Company vindt u schildersdoeken, schilderijen en lijsten. En natuurlijk zijn er ook kwasten te vinden.

Hebt u overwogen om een foto te maken met ? Probeer een schets op een canvas te tekenen en vul het dan in met zijdeklei in verschillende kleuren. Het resultaat is een reliëffoto waarbij het motief zich onderscheidt van het frame. Het zorgt voor een mooi en ongewoon effect.

Maak je Vaderdagcadeau van nul

Misschien wil je vanaf nul creatief zijn bij het maken van je Vaderdagcadeau. Bij Creativ Company vind je alle materialen die je nodig hebt om elk kunstwerk of voorwerp te maken dat je voor ogen hebt. Of het nu gaat om een sleutelhanger van hobbyvilt of leer, of een stijlvolle hangring voor de werkruimte, wij hebben alle materialen en elementen die je nodig hebt.

Je kunt ook een aantal van de materialen die je thuis hebt gebruiken, maar je hebt gewoon iets extra's nodig om alles samen te brengen. Neem dan een kijkje op onze website en misschien vind je hem hier.

Als je tegen de verwachtingen in niet precies kunt vinden wat je nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je dan om een alternatief te vinden of ze kunnen de artikelen bestellen die je nodig hebt.

Help mee het perfecte Vaderdagcadeau te maken

Als u niet helemaal opnieuw wilt beginnen, maar wel inspiratie wilt, dan bent u hier aan het juiste adres. We bieden een groot aantal ideeën in alle moeilijkheidsgraden, zodat zelfs de allerkleinsten mee kunnen doen.

Er zijn bijvoorbeeld instructies voor het maken van een mozaïek van kaart. Je hebt alleen kleine stukjes gekleurd karton, een papieren bord en een lijmstokje nodig. Als je wilt, kun je altijd pailletten of glitters toevoegen of wat je ook thuis hebt liggen. De basisgedachte is om de kaart in een specifiek patroon of willekeurig op het papieren bord te plakken. Je kunt ook overwegen om eerst het papieren bord te schilderen. Het kan een fijn kunstwerk worden dat decoratief boven de werktafel van papa kan worden opgehangen.

Misschien is je vader een grote koffie- of theedrinker? Wat is er beter dan hem zijn eigen persoonlijke mok te geven? We hebben veel porseleinen stiften en transferstickers, zodat je een mok kunt versieren zoals je vader dat wil. Vergeet niet om geen mok met porseleinverf in de vaatwasser te doen. Hoewel de verf het aankan, kunnen vaatwassers ruw zijn op de decoratie van de mok.

Krimpplastic platen zijn altijd een hit. Teken iets moois, gezelligs, brutaal of grappigs op het plastic. Kleur het in en snijd het eventueel uit. Doe het plastic dan in de oven, dan krimpt het. Probeer hem eens door de ovendeur te zien, hij ziet er zo grappig uit. Vergeet niet de instructies op de verpakking op te volgen. De figuur die je van het krimpplastic blad hebt gemaakt, kun je aan een sleutelhanger hangen of aan een touwtje hangen om in het raam te hangen. Het ziet er prachtig uit als de zon erdoor schijnt.

Geef en ontvang rust bij het maken van je Vaderdagcadeau

Een van de beste dingen die je een vader van jonge kinderen kunt geven, is rust. Een moment van rust. Misschien is je cadeau wel een creatief project dat je samen kunt doen. Op die manier kunnen zowel jij als je vader genieten van gemoedsrust en lichaam terwijl je je onderdompelt in je gezamenlijke creatieve project. Als er kleinkinderen zijn, is het ook een ideale gelegenheid om samen verschillende generaties lang van creativiteit te genieten.

Het is belangrijk om af en toe je hoofd leeg te maken in het hectische dagelijkse leven. Kleine creatieve projecten zijn hier uitstekend in. Vaak moet je je brein gebruiken om je onder te dompelen in je project, zonder dat er ruimte is voor gedachten en zorgen over ingepakte lunches, huiswerk en bazen. Een ander voordeel is dat creativiteit op een bepaald gebied van je leven op anderen wrijft. Een creatief project thuis kan je dus een betere probleemoplosser op het werk maken. Het is een win-winsituatie.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present