Creatieve ideën voor kinderen

Veel plezier met gerecyclede hobbyprojecten

Probeert u uw overconsumptie en verspilling tot een minimum te beperken en wilt u deze milieubewuste benadering graag doorgeven aan uw kinderen? Dan zijn de creatieve ideeën in dit concept iets voor u. Hier worden toiletrollen, eierdozen, melkpakken en andere huishoudelijke artikelen met verf, papier en decoraties omgetoverd tot leuke en creatieve figuren. Laat de fantasie de vrije loop, samen met de materialen die u tot uw beschikking heeft. Dit is een leuke manier om creativiteit, spel en recycling te verenigen met de kinderen.

Meng uw afval met creatieve mini kits

Heeft u nagedacht over hoe afval kan worden gebruikt om leuke, creatieve projecten te maken? Met onze creatieve minikits kunnen uw kleurrijke en leuke dieren, robots en piratenschepen maken met behulp van oude toiletrollen, eierdoosjes en melkpakken.

De verpakking van het product wordt hergebruikt in de ideeën

De verpakking van het product wordt hergebruikt in de ideeën

Mix uw afval met onze creatieve mix

Laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop door uw huisvuil te combineren met onze creatieve mix. Maak bijvoorbeeld kleurrijke larven of maak eigenzinnige potloodhouders op basis van eierdozen, toiletrollen en creatieve materialen uit onze creatieve mix.

  • Categorieën
  • Filters
  • Sorteer op
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company