Crepe

Prachtige klaprozen, mooie lelies en klassieke tulpen. Bloemen maken van crêpepapier is een van de populairste trends in creatieve hobby's – en als u wilt, kunt u het heel eenvoudig zelf leren. We hebben veel creatieve ideeën verzameld die u kunt gebruiken als inspiratie bij het maken van uw zelfgemaakte crêpebloemen. Maak bijvoorbeeld de mooiste bloemen en boeketten die nooit verwelken van crêpepapier – en vul uw huis met bloemen in verschillende vormen en kleuren.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Doe inspiratie op voor je eeuwigdurende bloemenboeket

Bloemen van crêpepapier zijn dé interieurtrend van dit moment – ze vullen de Vaas mooi en geven je huis een nieuwe kleur. Als je Instagram- en Pinterest-accounts hebt, heb je vast al gezien hoe nieuwe vormen en kleuren van schitterende, eeuwigdurende glitterbloemen ontstaan, van prachtige pioenrozen en klaprozen tot klassieke narcissen, tulpen en kerststerren .  Je kunt je laten inspireren door glitters als je je eigen boeket van crêpepapier wilt maken. De wereld zit vol met creatieve ideeën voor eeuwigdurende bloemen en boeketten – en hoewel de bloemen gemaakt zijn van crêpepapier, komen ze wel heel dicht bij het echte werk van je bloemperk. De kleuren zijn net zo mooi als op de echte bloemen, en de houdbaarheid is net zo goed als droog, maar het is natuurlijk ook leuker om je eigen unieke bloemen te maken. 

Bloemen van crêpepapier worden in feite geassocieerd met een breed scala aan glittervoordelen – lees hier meer over in het deel hieronder. Laat je inspireren door glitters voor je volgende hobby.

 

Laat eeuwigdurende bloemen je nieuwe hobby zijn 

Als je bloemen van crêpepapier maakt, kun je ze verzamelen in een prachtig boeket dat nooit verwelkt. Het boeket blijft jaar na jaar vers – want crêpepapier heeft geen water of verzorging nodig. Het is de perfecte oplossing voor wie geen groene duim heeft. Je kunt gewoon genieten van de kleurrijke boeketten met glitters. Daarom zijn bloemen van crêpepapier een uiterst duurzame oplossing.

De papieren bloemensets scoren echter het beste op het gebied van glittercreativiteit. Crêpebloemen zijn een hobby waar ruimte is voor eindeloze hoeveelheden glitter-creativiteit. Je kunt de bloemen mixen en matchen op kleur en type, bijvoorbeeld klokjesbloemen met lelies of tulpen met klaprozen. Laat je fantasie de vrije loop.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe, spannende hobby, probeer dan eens onze creatieve ideeën voor het maken van crêpepapieren bloemen. Hier vind je veel inspiratie voor je eigen boeket dat eeuwig meegaat – en als je hieronder meer leest, kun je meer te weten komen over de populaire trend en waarom bloemenkunst nog steeds een hit is.

 

Van crêpepapier tot bloemenkunst

Crêpepapier leidt tot volledig nieuwe manieren om bloemenkunst te maken. Hier kun je spelen met de kleuren, de vormen polijsten en nieuwe, creatieve boeketten maken van crêpepapier. Als je wilt, kun je je laten inspireren door de kleuren van de natuur en kiezen voor crêpepapier in bladgroen, wit of geel. Als je meer van pastelkleuren houdt, kun je een blijvend boeket maken in mooie pastelkleuren. Laat je hier inspireren door ons prachtige boeket dat eeuwig meegaat.

Als je een beetje wilt experimenteren, kun je ook een meer gedurfd spel van glitterkleuren maken. Combineer bijvoorbeeld rustige, zachte kleuren met sterkere, fellere kleuren – en voeg zelfs een vleugje glitter toe. Laat je inspireren door onze creatieve ideeën voor bloemen van crêpepapier en blijf spelen met je bloemenpatronen.

Kies je voor een heel boeket van crêpepapier in plaats van een zelfgemaakte bloem, dan kun je er na verloop van tijd altijd meer aan toevoegen. Maak bijvoorbeeld een paar groene takken met blaadjes en gebruik ze om wat groen aan het boeket toe te voegen. Je bepaalt zelf welke grootte de blaadjes moeten hebben, maar je kunt ook ons sjabloon als inspiratie gebruiken. Maak bijvoorbeeld onze groene takken met kleine blaadjes – de gids vind je hier. En probeer ook onze tak met blaadjes van crêpepapier, die iets grotere blaadjes heeft.

 

Dompel jezelf onder in crêpepapier 

Als je bloemen maakt voor je eeuwigdurende boeket, is het leuk om met het papier zelf te werken. Crêpepapier staat bekend om zijn flexibiliteit, dus door het te rekken en vorm te geven, krijg je de meest levensechte bloemen. Je kunt veel oefenen met glitters door de blaadjes te maken, want je moet ze in het midden halen zodat ze gebogen worden. Het is een nieuwe techniek die je moet beheersen, maar je leert hem snel. Als je meer wilt weten over hoe je bloemen van crêpepapier kunt maken met glitters, hebben we ze hierverzameld.

 

Creëer een duurzaam boeket voor Moederdag

Als je vazen thuis al vol zijn, kun je je dierbaren trakteren op een blijvend boeket. Bloemen van crêpepapier zijn bijvoorbeeld ideaal voor Moederdag. Je kunt de mooiste rozen van rood crêpepapier maken of verschillende bloemen verzamelen om een prachtig boeket te maken dat eeuwig meegaat. Wat je ook kiest, het maakt Moederdag extra bijzonder.

Maar de bloemen zijn niet alleen geschikt voor Moederdag, je kunt ze ook maken voor alle feestelijke gelegenheden, zoals doopfeesten, bevestigingen en bruiloften. En misschien kunnen ze ook een hit worden op afstudeerpartijen. Hiervoor kun je klassieke rozen van crêpepapier maken en de kleur van de roos aanpassen aan het soort schaalverdeling. Laat je hier inspireren door onze rozen van crêpepapier.

 

Begeleid worden via video en instructies

Het hoeft niet moeilijk te zijn om een nieuwe hobby te starten – integendeel. Met onze hobbysets hebben we het je gemakkelijk gemaakt om bloemen van crêpepapier te maken. Onze hobbysets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en op verschillende niveaus. Je kunt beginnen als beginner – maar naarmate je fijne motoriek wordt getraind, ga je al gauw naar onze Hobbyset voor wie meer ervaring heeft.

Als je onze starter hobbyset onder de knie hebt - en je bent klaar voor nieuwe uitdagingen – kun je hem altijd aanvullen met onze slimme mini hobbysets. Hier vind je veel van de bloemen die je kent uit de tuin en de natuur. Bekijk onze narcissen, poinsettia en maretak voor de feestdagen – of probeer onze tijdloze klaprozen en pioenrozen van crêpepapier.

Elke Hobbyset van crêpepapier bevat alle materialen die je nodig hebt, van crêpepapier tot meeldraden. Tegelijkertijd krijgt u de juiste begeleiding, omdat we u met een video door het proces leiden – het kan niet eenvoudiger.

Probeer ook onze grote Maxi Craft Kit. Deze set bevat sjablonen voor negen verschillende bloemen en blaadjes van crêpepapier. Tegelijkertijd krijg je een waterspray en een waterverfstift om de blaadjes en meeldraden in te kleuren.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present