Imitatie Japans papier

SKU#:
20833

Imitatie Japans papier

SKU#:
20833
€ 18,95
Geen voorraad meer
(Het product zal binnenkort weer in de schappen liggen)

Imitatie Japans papier dat je kunt gebruiken voor aquareltechnieken en linoprinten.

Imitatie Japans vellum is sterk absorberend papier van hoge kwaliteit dat wel wat weg heeft van ouderwets vloeipapier. Het papier is zacht en licht transparant, maar ook ongelooflijk sterk en stabiel. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor linodruk. In het absorberende oppervlak liggen de beste condities voor haarscherpe afdrukken.

Ons imitatie Japans papier geeft je alle ruimte om creatief te zijn - je kunt bijvoorbeeld:.

  • kleurige tekeningen maken met vloeibare waterverf, stiften of inkt
  • leuke linoprints maken om in cadeauverpakkingen te doen
  • glasafdrukken maken met ondergrond
.

Het is even leuk als gezellig om creatieve projecten met papier aan te pakken - en dat geldt ook als je imitatie Japans papier uitprobeert. Net als alle andere papiersoorten heeft ook dit imitatie Japanse papier unieke voordelen, waardoor het geweldig is om mee te werken. Zoals gezegd is het imitatie Japanse papier zowel zacht als licht transparant - dat komt goed van pas als jij en je kinderen met aquarel- en linoprints aan de slag gaan. Bij linoprinten kun je zien hoe het papier de inkt opneemt - een spannend en vermakelijk proces om te volgen, hoe oud of jong je ook bent. Daarna kun je de kunstwerkjes in lijsten zetten en aan de muur hangen. Zoek je meer inspiratie voor wat je met imitatie Japans papier kunt doen, dan vind je allerlei tips in onze grote ideeënverzameling. Het kost je helemaal niets, en je kunt ze ook goed gebruiken als je met je gezin wat creatieve quality time zoekt

Meer informatie
Artikelnummer:20833
Eenheiddoos
SeizoenBasis
Ean nummer5703550058150
Papier formaatA3
Gram gewicht gr
Kleinhandelshoeveelheid 1 doos
Inhoud hoeveelheid 100 vel
Papierformaat A3
Kleur wit

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 3 tot 4 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © Creativ Company