Houten decoraties voor Pasen

Houten decoraties voor Pasen

Inspiratie: 12963

Van: € 2,35

Tot: € 1.172,87

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,35

Tot: € 1.172,87

Deze houten decoraties zijn geverfd met verdunde Plus Color acrylverf in pastelkleuren en gedecoreerd met behulp van een silicone stempel. Het geheel wordt opgehangen aan katoendraad versierd met houten kralen.

Guide step 1
1.
Verf de houten decoratie met Plus Color Acrylverf verdund met water. Dit onderstreept de delicate pastel kleur.
Guide step 2
2.
Twee maten van de hartvorm zijn beschikbaar. Verf het kleine hart met onverdunde witte Plus Color Acrylverf. NB! Vermijd het schilderen van de gekartelde, bruine randen op de houten decoraties.
Guide step 3
3.
Gebruik het uiteinde van het penseel voor het deppen van de witte stippen op het pastelkleurige hart.
Guide step 4
4.
Plaats de silicone stempel op het acrylblok. Dep met een foam brush zorgvuldig een laag zwarte Plus Color Acrylverf op het stempel.
Guide step 5
5.
Druk op de siliconen stempel op de houten decoratie - bij voorkeur niet in het midden, zodat slechts een deel van de afgestempelde ontwerp verschijnt op de houten decoratie. Dit geeft een mooi effect.
Guide step 6
6.
Lijm de kleine houten hart op het grote houten hart met behulp van een lijmpistool. Breng lijm aan op zowel het kleine als het grote hart.
Guide step 7
7.
Rijg een stuk katoenkoord door het gat aan de bovenkant van het houten hart. Rijg een geschilderde houten kraal aan beide uiteinden van het koord voor decoratie en leg een knoop.
Guide step 8
8.
Op sommige van de houten versieringen kunt u gebruik maken van een silicone stempel voor het maken van stempel afdrukken in twee kleuren. Gebruik zwart en vervolgens wit - bij voorkeur iets versprongen.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW