Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Houten decoraties voor Pasen

SKU
v12963

Houten decoraties voor Pasen

SKU
v12963

Deze houten decoraties zijn geverfd met verdunde Plus Color acrylverf in pastelkleuren en gedecoreerd met behulp van een silicone stempel. Het geheel wordt opgehangen aan katoendraad versierd met houten kralen.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Houten decoraties voor Pasen
Houten decoraties voor Pasen

Is op voorraad

€ 0,97

Samenvatting
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Verf de houten decoratie met Plus Color Acrylverf verdund met water. Dit onderstreept de delicate pastel kleur.
  Guide step %d
  2.
  Twee maten van de hartvorm zijn beschikbaar. Verf het kleine hart met onverdunde witte Plus Color Acrylverf. NB! Vermijd het schilderen van de gekartelde, bruine randen op de houten decoraties.
  Guide step %d
  3.
  Gebruik het uiteinde van het penseel voor het deppen van de witte stippen op het pastelkleurige hart.
  Guide step %d
  4.
  Plaats de silicone stempel op het acrylblok. Dep met een foam brush zorgvuldig een laag zwarte Plus Color Acrylverf op het stempel.
  Guide step %d
  5.
  Druk op de siliconen stempel op de houten decoratie - bij voorkeur niet in het midden, zodat slechts een deel van de afgestempelde ontwerp verschijnt op de houten decoratie. Dit geeft een mooi effect.
  Guide step %d
  6.
  Lijm de kleine houten hart op het grote houten hart met behulp van een lijmpistool. Breng lijm aan op zowel het kleine als het grote hart.
  Guide step %d
  7.
  Rijg een stuk katoenkoord door het gat aan de bovenkant van het houten hart. Rijg een geschilderde houten kraal aan beide uiteinden van het koord voor decoratie en leg een knoop.
  Guide step %d
  8.
  Op sommige van de houten versieringen kunt u gebruik maken van een silicone stempel voor het maken van stempel afdrukken in twee kleuren. Gebruik zwart en vervolgens wit - bij voorkeur iets versprongen.
  Copyright © Creativ Company