Hoe opstrijkfolie over te brengen op stof en faux leather papier

SKU#:
v15192

Hoe opstrijkfolie over te brengen op stof en faux leather papier

SKU#:
v15192

Opstrijkfolie met glitter effect is een transfer folie die zich gemakkelijk laat knippen en op gladde stoffen en faux leather papier laat strijken. De folie kan in de wasmachine gewassen worden!

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Hoe opstrijkfolie over te brengen op stof en faux leather papier
Hoe opstrijkfolie over te brengen op stof en faux leather papier

Is op voorraad

€ 2,30

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Opstrijkfolie bestaat uit drie lagen. De onderste (zachte) laag is de kleefzijde. De decoratieve folie zit in het midden. De bovenste laag van de transferfolie is bedekt met een speciale dikke plastic beschermlaag. U kunt een strijkijzer rechtstreeks op de dikke plastic laag gebruiken. Begin met het uitsnijden van een ontwerp. Je kunt opstrijkfolie niet stapelen; dit product is niet geschikt om meerdere lagen bovenop elkaar te strijken.
  Guide step %d
  2
  Zet het strijkijzer op een temperatuur die geschikt is voor wol (een lage temperatuur) zonder stoom. Verwarm het oppervlak van het Faux Leather Papier met het strijkijzer gedurende ca. 15 seconden op de plek waar u het ontwerp van opstrijkfolie wilt plaatsen..
  Guide step %d
  3
  Plaats het ontwerp op het voorverwarmde stuk, met de dikke plastic beschermlaag naar boven. Strijk met zachte druk voor ongeveer 30 seconden.
  Guide step %d
  4
  Verwijder de plastic beschermlaag voordat het ontwerp helemaal is afgekoeld. Wanneer het ontwerp niet goed vastzit, leg je de beschermlaag weer terug en strijk je er nog een keer bovenop.
  Guide step %d
  5
  De opstrijkfolie kan worden gebruikt op gladde textieloppervlakken en leerpapier. Wacht min. 24 uur vóór het wassen van het ontwerp op een lage temperatuur (30-40 ° C) in de wasmachine. Wel binnenste buiten keren! Het kan vervolgens worden gestreken op een lage temperatuur die geschikt is voor wol. Het is niet geschikt voor het drogen in de trommel.
  Guide step %d
  6
  U kunt een stansmachine gebruiken voor het stansen van opstrijkpatronen. Plaats het vel bovenop een snijmal voor de stansmachine en draai de lijmkant naar boven. De procedure na het stansen is dezelfde als hierboven beschreven. Kleine papierponsen kunnen niet worden gebruikt, omdat ze zijn ontwikkeld voor papier en karton.
  Guide step %d
  Sjabloon
  -
  Attached file: Downloads
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Creativ Company