Hangende organizer als traditionele kerstkalender

Hangende organizer als traditionele kerstkalender

Inspiratie: 15728

Van: € 2,35

Tot: € 286,78

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,35

Tot: € 286,78

Decoreer een 24 vakken tellende organizer, met vilt, decoratief lint en rub-on stickers om een klassieke kerstkalender te maken.
Guide step 1
Step 1.
Knip dubbelzijdige folietape in geschikte maten en plak ze op stukjes vilt in de door u gekozen kleuren.
Guide step 2
Step 2.
Print het PDF-bestand uit, dat op deze pagina beschikbaar is. Knip de individuele sjablonen uit en neem ze over op de achterkant van het dubbelzijdige folietape.
Guide step 3
Step 3.
Knip de designs uit.
Guide step 4
Step 4.
Knip stukken decoratief lint van elk ca. 80 cm. Bevestig dubbelzijdig power tape op het lint en bevestig het lint op de vakken recht onder de bovenrand zoals weergegeven op de foto.
Guide step 5
Step 5.
Knip de letters uit het vel rub-on stickers om de door u gewenste naam te spellen. Wrijf de rub-on stickers op de stof. Volg de instructies op de verpakking.
Guide step 6
Step 6.
Wrijf de Rub-on hart kerstkalender getallen 1 t/m 24 op de zakken.
Guide step 7
Step 7.
Verwijder de beschermlaag van de dubbelzijdige folietape. Bevestig de motieven op de organizer. Bevestig de mutsen aan het eind.
Guide step 8
Step 8.
Neem een klein plukje gekaarde wol. Knip het bovenaan af en plaats het op het stuk grijs vilt. Bevestig de rode hoed zodat deze de bovenste 2 mm van het grijze vilt bedekt.
Guide step 9
Step 9.
Bevestig houten kralen voor de neuzen met een lijmpistool.
Guide step 10
Step 10.
Muis 1: Snijd de kop van de muis van vilt. Bevestig vilt op het bovenste deel van de kop, zodat het wordt verdubbeld. Naai rocailles op de kop voor de ogen. Lijm een stukje zwart vilt voor de neus. Lijm de muis en zijn poten op de adventskalender. Teken snorharen met een textielstift. Muis 2: Snijd het lichaam van de muis van vilt. Laat het lichaam iets over de rand uitsteken en vouw het in de zak wanneer u het op zijn plaats lijmt. Rol een smal stukje zwart vilt samen met dubbelzijdig plakband om het op zijn plaats te houden. Trim om een staart te maken en bevestig deze op het lichaam met een lijmpistool.
Guide step 11
Step 11.
Lijm belletjes op de kaboutermutsen.
Guide step 12
Step 12.
Bind een stuk decoratief lint aan beide uiteinden van de stok. Knip de uiteinden af en lijm de knoop vast op de achterkant van de stok. Knip nog een stuk decoratief lint voor de strik bovenop. Lijm bellen aan beide uiteinden van het decoratieve lint.
Guide step 13
Step 13.
Je kunt ook nog decoreren met LED licht.
Guide step 14
Nog een voorbeeld
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW