Hangende Ballerina's met kanten rokken

Hangende Ballerina's met kanten rokken

Inspiratie: 14250

Van: € 1,75

Tot: € 273,67

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 273,67

Deze twee ballerina's zijn uit karton geknipt en daarna gedecoreerd met een luchtige rok gemaakt van Vivi Gade design papier (Parijs serie). Het is verder gedecoreerd met uitgestante sneeuwvlokken als kanten rok bovenop.

Guide step 1
1.
Print de sjabloon uit, deze is beschikbaar als apart PDF-bestand voor dit idee. Bevestig de sjabloon op een stuk karton met zelfklevende tape en snij de vorm uit
Guide step 2
2.
Een decoupage papieren rok: Knip een vierkant stuk design papier van 16 x 16 cm. Vouw dit een keer in beide richtingen om een kleiner vierkant te vormen.
Guide step 3
3.
'plooi' de rok door het vierkante stuk papier nog een paar keer te vouwen zoals 4 kleine vierkanten. Maak de randen aan de onderkant rond met een schaar.
Guide step 4
4.
Draai stevig aan het papier.
Guide step 5
5.
Knip een gat bij de punt. Trek nu voorzichtig de rok aan de ballerina.
Guide step 6
6.
Verstrak de rok door kleine plooien in de taille van de ballerina te maken. Zet vast met lijm
Guide step 7
7.
Een kanten rok: Vouw de uitgestanste sneeuwvlok een paar keer op dezelfde manier als het decoupage papier. Knip een gat in het midden en bevestig de sneeuwvlok kanten rok om de ballerina. Maak kleine plooien bij de taille en lijm.
Guide step 8
8.
Vind het balancerende punt en naai een stuk gemerceriseerd katoen om mee op te hangen door de het hoofd van de ballerina.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW