Halloween

Halloween

Inspiratie: 927

Van: € 3,25

Tot: € 650,52

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,25

Tot: € 650,52

Angstaanjagende spoken en vleermuizen ... Aangehecht sjablonen voor het maken van grappige hangende decoraties van karton, Eva foam vellen, vilt en andere materialen. Maak de decoraties nog spannender door deze te decoreren met fluoriserende kleuren die oplichten in het donker.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Creatieve ideën voor kinderen Halloween
Hoe werkt het
Sjablonen voor de figuren
Print het bij dit idee aangehechte pdf-bestand uit. Knip de vormen uit en trek ze over op foam vellen. En ook op tissue papier. Je kunt openingen/gaten in het foam knippen waardoor het tissuepapier zichtbaar wordt. Dit maakt de vormen levendiger.
Guide step 2
En zo maak je de figuren
1) Knip de sjablonen uit. 2) Neem de vormen over op foam vellen. 3) Knip de vormen uit het foam. 4) Neem de vormen over op tissue papier en knip deze uit. 5) Lijm de tissue vorm tegen de achterkant van de vorm van foam. 6) Teken gezichten met witte of zwarte Poster Color stiften. 7) Maak de decoraties af naar Eigen inzicht. 8) Bevestig naaigaren om de decoratie aan op te hangen.
Guide step 3
Step 3.
This is what you need: Scissors, a pencil, foam rubber, tissue paper, marker pens as well as a piece of string for hanging.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW