Een mobile met gehaakte dierfiguren

Een mobile met gehaakte dierfiguren

Inspiratie: 14164

Van: € 2,55

Tot: € 185,54

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,55

Tot: € 185,54

Deze gehaakte dieren zijn bevestigd aan een metalen ring met gehaakte koorden, gedecoreerd met kralen voor een schattige mobile.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Haken, naaien en breien Haken
Hoe werkt het
Guide step 1
1.
Haak vier (4) 30-35cm koorden met kettingsteken. Knoop alle vier (4) koorden strak om elke lus aan de metalen ring en trim.
Guide step 2
2.
Rijg alle vier (4) koorden door dezelfde kraal en doe deze ze in een lus om de haak van de metalen ring. Verstop de knoop bij de lus met een stuk garen door deze een paar keer eromheen te draaien, maak het vast en trim het. Druk een kraal erop om de knoop te bedekken.
Guide step 3
3.
Haak koorden met kettingsteken in de gewenste lengte. Naai een uiteinde van een koord aan een gehaakt dier en knoop het andere uiteinde aan de metalen ring. Trim.
Guide step 4
Een gehaakte olifant
Idee nummer 14027: Deze kleine zittende olifant met slagtanden is gehaakt van 100% katoengaren met een nummer 3 haaknaald. De olifant is gevuld met polyester vulling. Zie en print het haakpatroon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand bij dit idee.
Guide step 5
Een gehaakte zebra
Idee nummer 14160: Deze kleine zebra is gehaakt van 100% katoengaren met een nummer 3 haaknaald. De zebra is gevuld met polyester vulling. Zie en print het haakpatroon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand bij dit idee.
Guide step 6
Een gehaakt konijntje
Idee nummer 14136: Dit kleine zittende konijntje is gehaakt van 100% katoengaren met een nummer 3 haaknaald. Het konijntje is gevuld met polyester vulling. Zie en print het haakpatroon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand bij dit idee.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW