Glinsterende tafeldecoraties voor Oudejaarsavond

Glinsterende tafeldecoraties voor Oudejaarsavond

Inspiratie: 13472

Van: € 2,50

Tot: € 926,82

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,50

Tot: € 926,82

Deze tafeldecoraties voor een feestelijk Oudejaarsdiner of Nieuwjaarsdag brunch is gemaakt van de papier-maché cijfers 2014 geverd met zilverkleurige verf en bestrooid met glitter. Bijpassende plaatskaartjes zijn gemaakt van metallic folie en de servethouder is gemaakt van zilverkleurig chenilledraad.

Guide step 1
1.
Verf de papier-maché cijfers met Plus Color zilver aan één kant. Laat even drogen en breng dan een laag verf aan op de zij en achterkanten. Laat goed drogen.
Guide step 2
2.
Breng nu nog een laag verf aan op de voorkant van elk cijfer en bestrooi direct met glitter op de nog natte verf. NB: Omdat de verf snel droogt, wordt aangeraden om steeds kleine stukjes te verven en direct te bestrooien met glitter. Leg iets onder het cijfer om de glitter op te vangen die naast het cijfer valt of er weer vanaf valt.
Guide step 3
3.
Punch of knip een ster uit zilverkleurig metallic folie om te gebruiken als plaatskaart.
Guide step 4
4.
Schrijf de naam op de ster met een zwarte Uni Posca stift. Uni Posca is hiervoor uitermate geschikt omdat je met Uni Posca stiften echt op alles kunt schrijven, tekenen en schilderen.
Guide step 5
5.
Vorm van chenilledraad het cijfer 8, waarbij één cirkel kleiner is dan de andere. De kleinste cirkel is de houder voor een opgerolde papieren servet.
Guide step 6
6.
Maak een vijfpuntige ster van de grootste ring van de 8.
Guide step 7
Nog een voorbeeld
Guide step 8
En nog één

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW