Glasmozaïek op glasplaten

#v13231

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project waarbij ze werken met hun eigen ruimtelijke intelligentie, ontwerpen maken van mozaïekfragmenten in verschillende vormen en kleuren, waarbij onderscheid moet worden gemaakt tussen ontwerp en achtergrond. Concentratie is vereist bij het sorteren en combineren van de kleine glasmozaïekfragmenten.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Maak een plan voor een patroon, sorteer de benodigde kleuren en plaats de mozaïekstukjes losjes op de glasplaat.
Guide step %d
2   Gebruik Clear Multi Glue gel en breng een klein beetje aan op de achterkant van een mozaïek stukje en lijm het stukje vast op de glasplaat. Lijm op die manier alle stukjes op de glasplaat en laat het drogen.
Guide step %d
3   Als u de gedecoreerde glazen platen wilt ophangen, kunt u een ophanglus maken van nylonkoord en deze bevestigen met montagelijm. Bevestig twee mozaïek stukjes aan beide zijden van het nylonkoord.
Guide step %d
4   Het is belangrijk om montagelijm te gebruiken omdat dit een zeer effectieve lijm is. Laat de glasplaat met koord liggend drogen en hang de glasplaat pas op wanneer de lijm goed gedroogd is en het ophangkoord stevig vast zit.
Guide step %d
Beelden-wijs   Visueel ruimtelijke intelligentie. Versterkt door: Activiteiten waarbij kinderen vaardigheden moeten gebruiken als waarnemen, herkennen en zich uitdrukken binnen de ruimtelijke, echte wereld.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present