Glasmozaïek op glasplaten

SKU#:
v13231

Glasmozaïek op glasplaten

SKU#:
v13231

Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project waarbij ze werken met hun eigen ruimtelijke intelligentie, ontwerpen maken van mozaïekfragmenten in verschillende vormen en kleuren, waarbij onderscheid moet worden gemaakt tussen ontwerp en achtergrond. Concentratie is vereist bij het sorteren en combineren van de kleine glasmozaïekfragmenten.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Glasmozaïek op glasplaten
Glasmozaïek op glasplaten

Is op voorraad

€ 3,55

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Maak een plan voor een patroon, sorteer de benodigde kleuren en plaats de mozaïekstukjes losjes op de glasplaat.
  Guide step %d
  2
  Gebruik Clear Multi Glue gel en breng een klein beetje aan op de achterkant van een mozaïek stukje en lijm het stukje vast op de glasplaat. Lijm op die manier alle stukjes op de glasplaat en laat het drogen.
  Guide step %d
  3
  Als u de gedecoreerde glazen platen wilt ophangen, kunt u een ophanglus maken van nylonkoord en deze bevestigen met montagelijm. Bevestig twee mozaïek stukjes aan beide zijden van het nylonkoord.
  Guide step %d
  4
  Het is belangrijk om montagelijm te gebruiken omdat dit een zeer effectieve lijm is. Laat de glasplaat met koord liggend drogen en hang de glasplaat pas op wanneer de lijm goed gedroogd is en het ophangkoord stevig vast zit.
  Guide step %d
  Beelden-wijs
  Visueel ruimtelijke intelligentie. Versterkt door: Activiteiten waarbij kinderen vaardigheden moeten gebruiken als waarnemen, herkennen en zich uitdrukken binnen de ruimtelijke, echte wereld.
  Copyright © Creativ Company