Glas- & Porseleinstiften

SKU
31334
€ 22,40
Is op voorraad
(2-5 days)
Change variant

Dekkende stift op waterbasis geschikt voor zowel glas als porselein. Het gedecoreerde item is vaatwasmachinebestendig op lage temperatuur na fixatie in de oven.

Deze marker hecht het beste op een schone, droge en vetvrije ondergrond. Schud de marker goed en duw deze op de punt voorzichtig op en neer totdat de verf naar de punt stroomt. Laat het versierde artikel 8 uur drogen, plaats het in een koude oven (geen heteluchtoven of stoomoven). Stel de temperatuur in op 230°C. Het item is na 40 minuten gefixeerd. Zet de oven uit en laat het item afkoelen in de oven.

Vind u het belangrijk dat het gedecoreerde item van glas of porselein dagelijks in de vaatwasser kan, dan is dit type marker een uitstekende keuze.

Meer informatie
SKU 31334
Kleur Diverse kleuren
Unit doos
Seizoen Basis
cc_composite_opacity Dekkracht: semi-dekkend
Kleinhandelshoeveelheid 1 doos
Inhoud hoeveelheid 12 stuk
lijndikte 1-2 mm
Colour diverse kleuren

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © Creativ Company