Cyber Monday: Bespaar 30%* op ALLE ITEMS - alleen vandaag! Gebruik de kortingscode: CYBER30 bij het afrekenen. *Geldt alleen voor particuliere klanten. Zie aanvullende voorwaarden op de voorpagina.

Gipsgaas vis met plastic in zijn buik

SKU#:
v15682

Gipsgaas vis met plastic in zijn buik

SKU#:
v15682

Maak een vis van kippengaas, gipsgaas en plastic afval. Vorm het kippengaas in een vis en vul met plastic. Bedek de vis met gipsgaas en verf het. Maak een gat in de buik van de vis zodat het plastic afval zichtbaar wordt. Voeg een spraakballon toe om een conversatie te beginnen over plastic afval in onze oceanen. Dit is een ideaal project voor kinderen om te leren over de Make a hole in the fish's tummy to show the plastic waste. Add speech bubbles to start a conversation about plastic in the oceans. Dit is een ideaal project voor kinderen om te werken met het duurzame ontwikkelingsdoel van de VN. 14: 'Leven onder water'.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Gipsgaas vis met plastic in zijn buik
Gipsgaas vis met plastic in zijn buik

Is op voorraad

€ 1,85

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Begin thuis met het verzamelen van plastic afval om te gebruiken als vulling voor de vis. Plastic dat in contact is geweest met voedselproducten moet worden schoongemaakt.
  Guide step %d
  2
  Knip een stuk kippengaas van ongeveer. 60-70 cm met kniptangen. Vouw om.
  Guide step %d
  3
  Maak de staart van de vis door er ongeveer 6-10 cm vanaf het einde in te knijpen. Vouw de scherpe afgesneden uiteinden naar binnen zodat je je er niet aan kunt bezeren. Maak de kop van de vis aan de andere kant door in het gaas te knijpen zoals op de foto.
  Guide step %d
  4
  Maak een kijkgat in de buik door zwart garen te vlechten in het gaas. Maak een cirkel van ongeveer 7-8 cm in diameter. Leg er een knoop in en knip overtollig garen af.
  Guide step %d
  5
  Vul de vis met plastic afval. Bijvoorbeeld plastic zakken, noppenfolie enzovoort. Plaats kleine voorwerpen zo dat ze zichtbaar zijn door het kijkgat. Grote plastic stukken kunnen in kleine stukken geknipt of gesneden worden. Bedek nu de vis met breed schilderstape maar bedek het kijkgat niet. Bevestig kartonnen vinnen en bekleed met schilderstape.
  Guide step %d
  6
  Maak een gat bovenin de vis met een puntige schaar. Rijg hier bloemdraad doorheen om de vis aan te kunnen ophangen. Als de vis niet goed hangt, maak dan een ander gat voor het ophangkoord.
  Guide step %d
  7
  Vergeet niet om wegwerphandschoenen te gebruiken. Knip stukjes gipsgaas uit, week ze in water en wikkel ze om de vis. Maak ze glad terwijl je verder gaat. Begin aan de ene kant (de achterkant) en laat de vis een beetje drogen voordat je verder gaat aan de andere kant (de voorkant). Bedek het kijkgat in de buik niet. Je hebt ongeveer 1 rol gipsgaas per vis nodig en droogtijd is minimaal 24 uur.
  Guide step %d
  8
  Verf de vis met A-color acrylic verf. Verf eerst de achterkant en laat drogen. Verf daarna de voorkant.
  Guide step %d
  9
  Maak de ogen door witte acrylverf te deppen aan weerszijde van de vis. Laat drogen.
  Guide step %d
  10
  Knip een spraakballon uit karton met behulp van het bij dit idee aangehechte sjabloon. Schrijf er iets op over plastic vervuiling in de oceanen met een zwarte Plus Color Marker. Je kunt de ogen van de vis afmaken met dezelfde marker.
  Guide step %d
  11
  Je kunt de spraakballon aan het ophangkoord rijgen.
  Guide step %d
  Nog een voorbeeld
  -
  Guide step %d
  Sjabloon
  -
  Copyright © Creativ Company