Geweven armband van facetkralen

Geweven armband van facetkralen

Inspiratie: 13369

Van: € 4,60

Tot: € 257,58

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 4,60

Tot: € 257,58

Deze armband is gemaakt door kralen te rijgen op WildFire sieradendraad en het draad te winden om een dubbelgevouwen stuk leerkoord. Een kristalknoop is aan het eind bevestigd als sluiting.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Cadeaus voor Moederdag
Hoe werkt het
Guide step 1
1.
Knip van een stuk leerkoord van 60 cm, diameter 1 mm. Vouw dubbel en maak een lus aan één kant voor de sluiting. Pas of de kristalknoop door de lus past voor je verder gaat. Bevestig de kant met de lus op een klembord.
Guide step 2
2.
Knip een stuk van 150 cm sieradendraad. Knoop dit draad om het dubbelgevouwen leerkoord, en zorg ervoor dat je twee stukken van dezelfde lengte van het draad hebt om op te rijgen. Voer allebei de draden door drie facetkralen en plaats de rij van drie kralen tussen de twee horizontale leerkoorden. Rijg het sieradendraad onder de leren koorden door en dan weer omhoog, klaar voor de volgende rij kralen.
Guide step 3
3.
De volgende rij bestaat uit 4 kralen. En ga door met 4 kralen per rij tot de gewenste lengte van de armband is bereikt.
Guide step 4
4.
NB: Het rijg en weerproces is gemakkelijker wanneer je gebruik maakt van kralen rijgnaalden, maar dit is niet noodzakelijk.
Guide step 5
5.
Sluit af met 3 kralen voor de laatste rij. Knoop de twee sieradendraden rond twee leerkoorden. Rijk de kristalknoop op alle vier de koorden en leg er een stevige knoop in. Knip het sieradendraad zo dicht mogelijk op de knoop af. Knop het leerkoord af op ongeveer 1.5 cm van de knoop.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW