Gevlochten sleutelhanger van macramékoord

Gevlochten sleutelhanger van macramékoord

Inspiration: 14137

Van: € 2,72

Tot: € 34,00

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,72

Tot: € 34,00

Deze dikke sleutelhanger is geknoopt van macramé koord op dezelfde manier als een Joods Sabbath brood (challah). We hebben drie lange stukken gebruikt, in het midden dubbelgevouwen. Een sluiting is bevestigd aan de ene kant en een sleutelhanger aan de andere kant.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Macramé
Hoe werkt het
Guide step 1
1.
Voor een 80 cm lange sleutelhanger: Knip 3x een koord van 3 m en rijg ze allemaal door de sleutelhanger, zodat er nu 6 uiteinden zijn. NB: In deze instructies wordt aan elk koord een andere kleur kraal geregen. Dit is alleen om de koorden uit elkaar te houden.
Guide step 2
2.
Verplaats het groen koord over het zwarte koord en onder het gele koord.
Guide step 3
3.
Verplaats het bruine koord naar rechts. Verplaats het blauwe koord onder alle de andere 4 koorden door naar rechts, naast het bruine koord. Denk eraan de vlecht strak te trekken tijden het vlechten.
Guide step 4
4.
Verplaats het blauwe koord naar links, over de rode en onder de zwarte door. Trek strak.
Guide step 5
5.
Verplaats het groene koord naar links. Verplaats het bruine koord naar links, onder alle 4 de andere koorden door tot naast het groene koord. Verplaats het bruine koord naar rechts over de gele en onder de blauwe door.
Guide step 6
6.
Verplaats het rode koord naar rechts. Verplaats het groene koord onder alle 4 koorden door tot naast het rode koord. Ga door door het groene koord naar links te verplaatsen over het zwarte en onder het bruine koord door.
Guide step 7
7.
Verplaats het gele koord naar links. Verplaats het rode koord onder alle 4 de andere koorden door tot naast het gele koord. Verplaats het rode koord naar rechts, over de blauwe en onder de groene koorden door.
Guide step 8
8.
Verplaats het zwarte koord naar rechts. Verplaats het gele koord onder de andere 4 door tot naast het zwarte koord. Ga door met het verplaatsen van het gele koord naar links over het bruine en onder het rode koord door.
Guide step 9
9.
Verplaats het blauwe koord naar links. Verplaats het zwarte koord onder de andere 4 door tot naast het blauwe koord. Ga door met het verplaatsen van het zwarte koord naar rechts over de groene en onder de gele door.
Guide step 10
10.
Ga door met het vlechten zoals beschreven in de stappen 2-9 totdat de gewenste lengte is bereikt.
Guide step 11
11.
Rijg de uiteinden door de ring en knip op lengte. Gebruik een aansteker om de uiteinden te smelten en deze in de vlecht te duwen.
Guide step 12
12.
Verstop de aanhechting: Knip een stuk koord af, plaats een uiteinde bij de sleutelring. Maak een oog van 3 cm aan de linkerkant en draai het koord om de aanhechting totdat deze is verborgen. Afwerking: Duw het uiteinde van het koord in het oog en trek aan de andere kant om te vergrendelen.
Guide step 13
Nog een voorbeeld

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW