Explosiedoos voor een verjaardag

Explosiedoos voor een verjaardag

Inspiratie: 15645

Van: € 2,00

Tot: € 212,61

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,00

Tot: € 212,61

Maak een explosiedoos (explosion box) als verjaardagscadeau. Decoreer de binnenkant met designpapier. Vul de vakjes met foto's, berichtjes, en andere kleine zaken afgestemd op het feestvarken.
Guide step 1
Step 1.
Knip kleine stukjes ontwerppapier voor het deksel en de zijkanten van de kleine doos die zich in de grote explosie box bevindt.
Guide step 2
Step 2.
Bevestig de stukjes ontwerppapier met dubbelzijdig tape op de doos.
Guide step 3
Step 3.
Knip cirkels uit met kartelschaar; knip er een van design papier en vervolgens een iets kleinere van lichtgekleurd karton. Bevestig de cirkels aan de onderkant van de kleine doos met dubbelzijdig tape.
Guide step 4
Step 4.
Plak dubbelzijdig plakband rond het LED-waxinelicht zoals op de foto. Bevestig design papier op een stuk karton en knip een gedeelte uit dat past op de omtrek en de hoogte (2,5 cm) van het LED waxinelicht. Bevestig het karton op de kaars met het design papier naar buiten gericht.
Guide step 5
Step 5.
Knip met een kartelschaar nog een cirkel uit lichtgekleurd karton die iets groter is dan het LED waxinelicht. Snijd een gat in het midden en voer de vlam door het gat zoals op de foto. Plaats de kaars in de doos en sluit de doos met het lint. U kunt ook een bankbiljet of een klein cadeautje in de doos plaatsen.
Guide step 6
Step 6.
Versier de losse decoratieve onderdelen en inlays die bij de explosion box worden geleverd. Je kunt een stuk design papier op maat snijden en erin lijmen. Schrijf of print tekst op het papier.
Guide step 7
Step 7.
Snijd of knip het papier en de foto bij en bevestig het aan de binnenkant van een decoratief onderdeel met dubbelzijdig tape.
Guide step 8
Step 8.
Bevestig designpapier aan de buitenkant van de decoratieve delen om ze extra mooi te maken.
Guide step 9
Step 9.
Lijm papier aan de onderkant van de doos. Knip kleine ontwerpen uit het designpapier en plak ze op de flappen die zichtbaar zijn bij het sluiten van de doos.
Guide step 10
Step 10.
Knip een klein stukje karton uit zodat de voorkant in de explosie doos past. Knip vlaggen uit met behulp van de sjabloon en versier verder met tekststickers.
Guide step 11
Step 11.
Knip ballonnen uit karton en vellum papier met behulp van het sjabloon.
Guide step 12
Step 12.
Versier de decoratieve delen en inlegstukken met de ballonnen en teken touwtjes met een dunnen marker.
Guide step 13
Step 13.
Knip nog een stuk karton en versier het met design papier en perkamentpapier. Print het getal uit hoe oud de jarige is geworden en bevestig dit op een stuk cirkelvorming karton. Bevestig de cirkel op het vierkante stuk karton.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW