Een zwarte uitnodiging en naamkaart met witte papieren kanten rand

Een zwarte uitnodiging en naamkaart met witte papieren kanten rand

Inspiration: 14488
€ 0,00

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 0,00
Een uitnodiging gemaakt van een zwarte wenskaart die gedecoreerd is met een witte structuurpapieren rand met print. Een kanten rand is uitgeponst aan 1 zijde. De rand is in het midden verdeeld door een zwarte glimmende design papieren rand. Gedecoreerd met een zelfklevend hart van kleine strasstenen. De naamkaart is op dezelfde manier gemaakt.
Hoe werkt het
Guide step 1
Step 1.
Pons een rand uit wit structuurpapier met een Fiskars 'Interchangeable Border Punch'. Knip dit in de lengte van de envelop en bevestig de rand met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst op structuurpapier. (NB: controleer of er genoeg ruimte is voor de smalle design papieren rand in het midden en voor de uitgeponste rand onderin - van elk 1.5 cm. Maak een rand die even breed is als de wenskaart.
Guide step 3
Step 3.
Knip een rand van 1.5 cm uit zwart glimmend design papier die even breed is als de wenskaart. Plak alle onderdelen aan elkaar met dubbelzijdig klevend tape en decoreer met een zelfklevend hart gemaakt van kleine strasstenen.
Guide step 4
Step 4.
Print een naam op structuurpapier, knip uit en bevestig samen met de uitgeponste rand van structuurpapier aan de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape. Decoreer met een zelfklevend hart gemaakt van kleine strasstenen.

Producten kopen

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW