Een zwart wit uitnodiging, menukaart en naamkaart

#v14487

Een uitnodiging gemaakt van een wenskaart die gedecoreerd is met zwart design papier en wit structuurpapier met geprinte tekst. Gedecoreerd met een bijpassende band gemaakt van dezelfde materialen en een zelfklevende strassteen. De envelop is gevoerd met glitter papier. De menukaart en naamkaart zijn op dezelfde manier gemaakt.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Maak een band door een stuk van 4 cm breed zwart design papier met glitter net zo breed als de wenskaart te knippen. Maak een 'naamlabel' op dezelfde manier als de uitnodiging zelf (zie de volgende stap). Maak de voering voor de envelop van hetzelfde papier met gebruik van de sjabloon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF bestand voor dit idee. NB: de voering kan los in de envelop gedaan worden of vastgemaakt worden met tape.
Guide step %d
2. Print tekst op structuurpapier. Knip dit iets kleiner dan het vel glimmend zwart design papier. Bevestig aan de wenskaart/band met dubbelzijdig klevend tape (hier afgebeeld aan de voorkant van de wenskaart). U kunt het vel ook aan de binnenkant van de wenskaart bevestigen, zodat het gebruikt kan worden als trouwlijst etc.
Guide step %d
3. Knip een stuk zwart design papier met glitter van 10 x 14.5 cm en 1.5 x 10 cm uit voor de menukaart. Knip een stuk glimmend zwart design papier van 9.3 x 13.8 cm uit. Print tekst op structuurpapier. (NB: controleer of er genoeg ruimte is voor de smalle glitter rand aan de onderkant) Knip om deze iets kleiner te maken dan het stuk glimmend design papier. Plak aan elkaar met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
4. Print een naam op structuurpapier, knip en bevestig deze samen met de rand gemaakt van glitter design papier aan de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape. Voeg ter decoratie een strassteen toe.
Guide step %d
Sjabloon. -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company