Een zilveren adventkrans

SKU#:
v14536

Een zilveren adventkrans

SKU#:
v14536

Deze adventkrans is gemaakt van twee kransen van stro, bedekt met aluminium tape en lint. Vier kandelaars zijn in de krans gestoken. De stompkaarsen zijn gedecoreerd met verzilverd draad, labels van zink met getallen 1 t/m 4, en sneeuwvlokken. Dennennaalden met glitter en gevlochten papieren sterren zijn toegevoegd voor extra decoratie.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Een zilveren adventkrans
Een zilveren adventkrans

Is op voorraad

€ 2,65

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Plaats twee kransen van stro boven op elkaar en houd ze op elkaar door te omwikkelen met zilverdraad. TIP: De krans kan ook gedecoreerd worden met aluminium tape of lint. Je hebt dan 3.5 meter nodig van 38 mm breed lint voor een krans met een diameter van 27 cm.
  Guide step %d
  2
  In dit voorbeeld is de krans omwikkelt met aluminium tape. Het aluminium tape is vervolgens gepatineerd met zwarte Plus Color Acrylverf. Gebruik een Foam tamponeerstokje om de verf aan te brengen en verwijder een teveel aan verf met een doekje. Dit geeft de krans een antieke uitstraling. Laat drogen.
  Guide step %d
  3
  Echte dennennaalden zijn gebruikt voor decoratie. Doop de uiteinden in lijm en bestrooi met glitter. Laat drogen.
  Guide step %d
  4
  Knoop de dennennaalden vast aan een lang stuk verzilverd draad, afgewisseld met metalen sneeuwvlokken.
  Guide step %d
  5
  Knip een lang stuk verzilverd draad af voor elke stompkaars en vouw het draad twee keer door het midden. Rijg een metalen label met nummer en een sneeuwvlok aan het koord en knoop het koord rond de kaars.
  Copyright © Creativ Company