Een zak van geborduurde theedoeken

#v13146

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 18.03.2024-21.03.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Deze zak is gemaakt van Vivi Gade Design theedoeken (de Copenhagen-serie). The gevoerde zak is gedecoreerd met een op Aida stof geborduurde hertenkop. De zak wordt open gehouden met een borduurframe.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Print het sjaboon dat onderaan dit idee beschikbaar is als PDF. Borduur het patroon op de Aida stof met kruissteekjes volgens het aangegeven patroon. NB! Iedere kruissteek is gemaakt over 2 x 2 draden. Klik eventueel op de foto voor een vergroting om goed te zien hoe de kruissteken worden gemaakt.
Guide step %d
2.   Knip een stuk Aida stof op de maat van 15 x 16.5cm. Rafel de randen voor ongeveer de breedte van een vierkant.
Guide step %d
3.   Knip twee theedoeken op de maat van 64 cm breed en 40 cm hoog. NB! Knip eerst de zomen eraf.
Guide step %d
4.   Naai de Aida stop met het borduurwerk in het midden van de voorkant van de effen theedoek, ongeveer 7 - 8 cm vanaf de onderkant.
Guide step %d
5.   Let de theedoeken met de goede kanten op elkaar en naai de lange kant aan elkaar. Als je het nu uitvouwt heb je een stuk doek van 80 bij 64 cm. Vouw de stof in de lengte zodat je een stuk hebt van 80 bj 32 cm en naai aan elkaar om een lange tube te maken.
Guide step %d
6.   Schik de tube zodat de lengtenaad in het midden is en naai de onderkant van de effenstof aan elkaar. Maak de hoeken door diagonaal aan weerszijden van het weefsel te stikken. Snijd overtollige stof af. Herhaal deze procedure met de gedessineerde stof - maar laat een gat aan de onderkant zodat je de zak met de goede kanten naar buiten kunt keren.
Guide step %d
7.   Een decoratieve rand is helemaal langs de bovenkant van de zak genaaid, zo dicht mogelijk langs de opening als mogelijk is.
Guide step %d
8.   Bevestig nu een borduurraam aan de zak, ongeveer 5 cm vanaf de bovenkant. Draai het raam aan en sla de bovenkant om naar beneden.
Guide step %d
9.   Knip een stuk Vivi Gade Design lint uit de Copenhagen serie en knoop dit losjes om het borduurraam en zet vast met een knoop en strik.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present