Een witte en zilveren uitnodiging, menukaart en naamkaart

Een witte en zilveren uitnodiging, menukaart en naamkaart

Inspiratie: 14485

Van: € 1,75

Tot: € 134,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 134,76

Een uitnodiging gemaakt van een wenskaart die gedecoreerd is met zilver design papier en wit structuur papier met geprinte tekst. Gedecoreerd met een bijpassende band van dezelfde materialen en een hartvormige zelfklevende strassteen. De envelop is gevoerd met glitter papier. De menukaart en de naamkaart zijn op dezelfde manier gemaakt.
Guide step 1
Step 1.
Maak een band door een stuk koper design papier van 4 cm breed te knippen in dezelfde lengte als de wenskaart. Maak een 'naamlabel' op dezelfde manier als de uitnodiging zelf (zie de volgende stap). Maak de voering voor de envelop uit hetzelfde papier met behulp van de sjabloon die beschikbaar is als apart PDF bestand. NB: de voering kan losjes in de envelop gedaan worden of vastgemaakt worden met tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst op structuurpapier. Knip dit zodat deze iets kleiner is dan het vel glimmend zilver design papier. Bevestig het aan de wenskaart/band met dubbelzijdig klevend tape (hier afgebeeld aan de voorkant van de wenskaart) U kunt het vel ook aan de binnenkant van de wenskaart bevestigen zodat deze gebruikt kan worden als trouwlijst etc.
Guide step 3
Step 3.
Knip een stuk zilver design papier met glitter van 14 x 8,5 cm en 1,5 en 8,5 cm om de menukaart mee te maken. Print tekst op structuurpapier en knip dit om deze iets kleiner dan het stuk design papier te maken. Plak de onderdelen aan elkaar met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step 4
Step 4.
Print een naam op structuurpapier, knip en bevestig dit tegelijkertijd met de rand gemaakt van glitter design papier aan de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW