Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Een uitnodiging en tafeldecoraties voor een witte trouwerij

SKU
v13611

De trouwkaarten en tafeldecoraties zijn gemaakt met materialen uit de witte Happy Moments serie. Deze serie bestaat uit een tafelkleed, loper, servetten, kaarsen en vouwdoosjes. Extra toegevoegd zijn witte satijnen harten en decoraties gemaakt van alu draad.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Een uitnodiging en tafeldecoraties voor een witte trouwerij
Een uitnodiging en tafeldecoraties voor een witte trouwerij

Is op voorraad

€ 0,30

Samenvatting
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  huwelijksuitnodiging: bevestig een foto of een illustratie – de keuze is aan u – aan de voorkant van de dubbele wenskaart. Knip het in de juiste maat met gebruik van de sjabloon, deze is beschikbaar als apart PDF-bestand voor dit idee. Bevestig dit aan de wenskaart met dubbelzijdig klevend tape. Bevestig ook zelfklevende halve parels en geverfde houten decoraties.
  Guide step %d
  2.
  Servetring: Vorm een drievoudig hart van zacht bonsai draai (alu draad). Rijg plastic parelmoer kralen aan een stuk verzilverd draad en wind deze om het driedelige hart.
  Guide step %d
  3.
  Tafel decoratie: Vorm een grote bal van bonsai draad (zacht alu draad). Rijg plastic parelmoer kralen aan een stuk verzilverd draad en wind deze om de bal. Stel de bal tentoon op een glazen schaal, gedecoreerd met een kaars en een witte bloem (bijvoorbeeld een orchidee)
  Guide step %d
  4.
  Gevouwen doos: Zet de deksel en de doos volgens de instructie op de verpakking in elkaar. Knip een stuk bonsai draad (zacht alu draad) en vorm een hart aan een uiteinde. Plaats het hart in het midden van de deksel en wind het alu draad om de doos zoals een lint. Eindig door het uiteinde van het draad dicht bij het hart te draaien en knip teveel draad af.
  Guide step %d
  5.
  Tafelkaartjes: Schrijf een naam op een uitgestanst kartonnen hart met Uni Posca stiften. Bevestig dit hart aan de rand van het wijn glas met een deco pin.
  Guide step %d
  6.
  Tafel: decoreer de tafel met een wit tafelkleed gemaakt van imitatie stof. Plaat een tafelloper van netstof bovenop en decoreer dit met verspreide Glass Deco en satijnen harten.
  Guide step %d
  Patroon
  -
  Copyright © Creativ Company