Een tulp van crêpepapier

#v16084

Maak zelf een boeket tulpen in zachte kleuren van crêpepapier.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Print en knip het sjabloon uit dat onderaan als pdf-bestand beschikbaar is. Knip alle delen voor de bloem uit. Denk eraan om de rekrichting te volgen die op de sjabloon staat aangegeven. Knip een stuk groen crêpepapier van 1 x 20 cm om het bloemsteeldraad te bedekken.
Guide step %d
2   Draai het stuk gele crêpepapier dat het midden van de tulp vormt. Draai de toppen voor de meeldraden één voor één zoals weergegeven op het witte stuk crêpepapier op de foto.
Guide step %d
3   Bevestig het gele stuk crêpepapier (het midden van de tulp) aan het ene uiteinde van de bloemensteeldraad; bevestig het ene uiteinde op het bloemensteeldraad en vervolgens het andere uiteinde, zodat het gedraaide middendeel bovenop het bloemensteeldraad komt te liggen.
Guide step %d
4   Bevestig het gedeelte met de meeldraden rond het onderste deel van het opgeplakte gele crêpepapier met een lijmpistool op lage temperatuur.
Guide step %d
5   Rond elk bloemblad met een vouwbeen door het bloemblad tussen het vouwbeen en je duim te trekken; dezelfde techniek als het krullen van een lint met een schaar.
Guide step %d
6   Vorm het bloemblad door het midden ervan uit te rekken, zodat het rond wordt. Herhaal deze procedure met alle bloembladen.
Guide step %d
7   Draai het ene uiteinde van de bloembladen om die smal en puntig te maken.
Guide step %d
8   Bevestig de bloembladen op het onderste deel van de meeldraden. Bevestig vier bloemblaadjes verspringend rond de meeldraden.
Guide step %d
9   Bevestig nog vier bloembladen tussen de eerste vier bloembladen. Bevestig de resterende vier bloembladen op dezelfde manier.
Guide step %d
10   Strek het lange dunne stuk groen crêpepapier uit om het bloemsteeldraad te bedekken. Bevestig het ene uiteinde aan het onderste deel van de bladeren. Bedek de bloemensteel door het crêpepapier schuin om het draad te wikkelen en gaandeweg vast te zetten met Multi Glue.
Guide step %d
11   Zet de bladeren vast met een lijmpistool en bedek de bloemensteel verder met het groene crêpepapier, zodat de uiteinden van de bladeren worden verborgen.
Guide step %d
Sjabloon   Download en print het sjabloon hier
Bijgevoegd bestand: Downloads

Meer informatie

Maak zelf een boeket tulpen in zachte kleuren van crêpepapier.

Meer informatie
Artikelnummer:v16084
SeizoenBasic

Omschrijving

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company