Een T-Shirt met transfer print

Een T-Shirt met transfer print

Inspiration: 13575

Van: € 4,17

Tot: € 141,63

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 4,17

Tot: € 141,63

De textiel decoratie op het T-shirt is gemaakt van een persoonlijke foto - geprint met een inkjet printer en transfer papier. De transfer print is gemaakt door het design op het T-shirt te strijken en daarna grafisch te decoreren met textielstiften.

Guide step 1
1.
Print je favoriete afbeelding of foto op een vel transferpapier. Let erop dat je het vel zo in de printer stopt dat de afbeelding op de witte voorkant geprint wordt. Wij raden een inktjetprinter (de gewone huis-tuin-en-keuken printer) aan. Gebruik geen kleurencopieerapparaat of laserprinter.
Guide step 2
2.
Knip de vorm uit.
Guide step 3
3.
Verwijder de papieren achterkant van het transfervel. Gebruik een naald om een opening te maken tussen de achterkant en voorkant, wanneer dit niet lukt met je vingers.
Guide step 4
4.
Strijk de afbeelding op het t-shirt. De kant met afbeelding ligt naar boven. Bedek de afbeelding met bakpapier! Zet het strijkijzer op de stand 'katoen'. Strijk (zonder stoom) ongeveer 1 minuut over het bakpapier (blijf het strijkijzer bewegen), zodat het transfervel zich vast kan hechten. Laat ongeveer 2 minuten afkoelen en verwijder dan het bakpapier.
Guide step 5
5.
Voeg nu grafische details toe met textielstiften.
Guide step 6
6.
Fixeer de grafische details met het strijkijzer door er enkele minuten overheen te strijken. Hierdoor hecht de textielverf goed aan het T-shirt en wast de verf er niet uit. Let op: Wel weer eerst het bakpapier op de afbeelding en de grafische details plaatsen en daar overheen strijken.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW