Een pompom engel met Silk Clay en chenille

Een pompom engel met Silk Clay en chenille

Inspiratie: 14335

Van: € 2,15

Tot: € 170,10

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,15

Tot: € 170,10

De lijven van deze engelen zijn gemaakt van pompoms. Armen en benen zijn gemaakt van acryl garen en chenille. Handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Voor het hoofd is een kleine styropor bal gebruikt, bekleed met Silk Clay. De vleugels en halo zijn gemaakt van chenille.
Video
Guide step 1
Step 1.
Open een pom pom maker en wikkel acrylgaren verschillende maken rond ieder deel van de tweedelige pom pom maker zoals afgebeeld.
Guide step 2
Step 2.
Sluit de pom pom maker rond twee stukken chenille.
Guide step 3
Step 3.
Knip het garen open langs de gleuf tussen de twee delen van de pom pom maker. Zet de draden vast met een stuk garen, goed aantrekken en dubbele knoop in het koord leggen.
Guide step 4
Step 4.
Verwijder de pom pom maker en knip de pompom eventueel bij met een schaar.
Guide step 5
Step 5.
Hoofd: Bekleed een styropor bal met Silk Clay. Maak ogen, oren, neus en mond van Silk Clay en plaats op de bal. Laat drogen.
Guide step 6
Step 6.
Boetseer handen en voeten van Silk Clay en steek hier de chenille benen en armen in zoals afgebeeld. Als je de benen en armen te lang vindt, knip er eerst een stuk vanaf.
Guide step 7
Step 7.
Vorm een zilveren of gouden stuk chenille in een halo en plaats in het hoofd. Bevestig een stuk koord aan de halo om de engel op te kunnen hangen. Vorm vleugels en lijm deze met een lijmpistool op de pompom, Lijm het hoofd met een lijmpistool op de pompom.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW