Een off-white en koperen uitnodiging en naamkaart

Een off-white en koperen uitnodiging en naamkaart

Inspiratie: 14486

Van: € 1,75

Tot: € 353,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 353,76

Een uitnodiging gemaakt van een wenskaart die gedecoreerd is met koper design papier en wit structuurpapier en geprinte tekst. Gedecoreerd met een bijpassende band gemaakt van dezelfde materialen en een zelfklevende strassteen. De envelop is gevoerd met glitter papier. De naamkaart is op dezelfde manier gemaakt.
Guide step 1
Step 1.
Maak een band door een stuk koper design papier van 4cm breed in dezelfde lengte van de wenskaart te knippen. Maak een 'naamlabel' op dezelfde manier als de uitnodiging zelf (zie volgende stap). Maak de voering van de envelop van hetzelfde papier met gebruik van de sjabloon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF bestand voor dit idee. NB: de voering kan losjes aan de binnenkant van de envelop geplaatst worden of vastgemaakt worden met tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst op structuurpapier. Knip de tekst om deze iets kleiner te maken dan het vel glimmend koper design papier. Bevestig het vel aan de wenskaart/band met dubbelzijdig klevend tape (hier afgebeeld aan de voorkant van de wenskaart). Als alternatief kunt u het vel aan de binnenkant van de wenskaart bevestigen, zodat het ook gebruikt kan worden als trouwlijst etc.
Guide step 3
Step 3.
Print een naam op structuurpapier, knip en bevestig de naam samen met de rand gemaakt van glitter design papier op de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape. Bevestig strasstenen als decoratie.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW