Een off-white en gouden uitnodiging en naamkaart

#v14484

Een uitnodiging gemaakt van een wenskaart die gedecoreerd is met gouden design papier en off-white structuurpapier met geprinte tekst. Gedecoreerd met een bijpassende band van dezelfde materialen en een hartvormige zelfklevende strassteen. De envelop is gevoerd met glitter papier. De naamkaart is op dezelfde manier gemaakt.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Maak een band door een stuk goud design papier van 4 cm net zo breed als de wenskaart te knippen. Maak een 'naamlabel' op dezelfde manier als de uitnodiging zelf (zie de volgende stap). Maak de voering voor de envelop van hetzelfde papier met gebruik van de sjabloon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF bestand voor dit idee. NB: de voering kan los in de envelop gedaan worden of vastgemaakt worden met tape.
Guide step %d
2   Print tekst op structuurpapier. Knip om deze iets kleiner te maken dan het vel glimmend goud design papier. Bevestig het vel aan de wenskaart met dubbelzijdig tape (hier afgebeeld aan de voorkant van de wenskaart). U kunt het vel ook aan de binnenkant van de wenskaart bevestigen zodat het gebruikt kan worden als trouwlijst etc.
Guide step %d
3   Print een naam op structuurpapier, knip en bevestig deze samen met de rand gemaakt van glitter design papier aan de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape. Voeg als decoratie een hartvormige zelfklevende strassteen toe.
Guide step %d
EEN TIP:   U kunt kleine off-white organza zakjes gebruiken als tafeldecoratie. Vul elk zakje met satijnen harten of iets eetbaars, knoop vast en decoreer met een kleine satijnen roos.
Guide step %d
Sjabloon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company