Een mobile gemaakt van gedecoreerde blanco kartonnen cirkels

Een mobile gemaakt van gedecoreerde blanco kartonnen cirkels

Inspiratie: 13898

Van: € 5,00

Tot: € 237,21

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 5,00

Tot: € 237,21

Deze mobile is gemaakt van blanco kartonnen cirkels die zijn gedecoreerd met waterverf. Na het drogen van de waterverf zijn de cirkels verder gedecoreerd met stempels en stiften. Maar alles is mogelijk. Ook decoreren met lintjes, zelfklevende strasstenen, stickers, Silk Clay enz. Voor het ophangen zijn de bijgeleverde draairingen gebruikt waardoor de cirkels individueel kunnen draaien.

Guide step 1
Step 1.
Taalkundige intelligentie: Wist u dat linguïstische intelligentie en het vermogen van een kind om te schrijven worden versterkt bij het werken met kleurpotloden, stiften en kwasten?
Guide step 2
Step 2.
Fysieke intelligentie: De fysieke intelligentie van jonge kinderen wordt versterkt wanneer ze experimenteren met vingerverf op een oppervlak.
Guide step 3
1.
Kleur de cirkels aan beide kanten met waterverf voor de achtergrond van de tekeningen. Laat drogen.
Guide step 4
2.
NB: De boven-/onderkant van de cirkels (wanneer ze hangen) wordt aangegeven door de gaten in de cirkels. Let erop dat de cirkels met de gaten vertikaal liggen zodat de tekening recht komt te hangen.Maak met zwarte stift een tekeningen op beide kanten van de cirkel.
Guide step 5
3.
Make a print on each side of the card disc according to your own taste. Use the ink pad and the foam stamp set; here a word matching the drawing.
Guide step 6
4.
Bevestig de cirkels aan elkaar met de bijgeleverde ophangstukken.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW