Halloween Uitverkoop! Gebruik de code: HALLOWEEN25 om 25% te besparen op ons gehele Halloween assortiment. Geldig t/m 31/10/2021

Een miniatuur tuin voor de tuinfee

SKU#:
v14580

Een miniatuur tuin voor de tuinfee

SKU#:
v14580

Deze miniatuur tuin is gemaakt van terracotta bloempotten in verschillende afmetingen. Sommige potten zijn gebroken om de tuin extra karakter te geven. Alle potten zijn gevuld met aarde en beplant. Miniatuur tuingereedschap en kleine huizen zijn gebruikt voor extra decoratie.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Een miniatuur tuin voor de tuinfee
Een miniatuur tuin voor de tuinfee

Is op voorraad

€ 1,85

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Breek één van de rode terracotta bloempotten en bekleed iedere pot met plastic. Voeg potgrond toe en stapel de potten. Plaats een bloemstok door de stapel potten voor stabiliteit. Beplant naar keuze.
  Guide step %d
  2
  Plaats hier en daar miniatuur gereedschap. U kunt het gereedschap vastlijmen of met bloemdraad vastbinden. Maak een waslijn en schutting van ingekorte bloemstokken. Zet het hek in elkaar met bloemdraad, zoals afgebeeld op de foto.
  Guide step %d
  Another example
  U kunt de tuin ook maken in één pot in plaats van een stapel potten. Plaats de feeëntuin op een schotel voor wateroverloop en bescherming van het oppervlak waar u de tuin wilt gaan plaatsen.
  Copyright © Creativ Company