Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Een mand gemaakt met behulp van een sjabloon

SKU
v13469

Deze mand is geweven met kleurrijk papier garen met behulp van een sjabloon voor manden weven. De rand is afgewerkt met een opgenaaid stuk vilt.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Een mand gemaakt met behulp van een sjabloon
Een mand gemaakt met behulp van een sjabloon

Is op voorraad

€ 3,28

Samenvatting
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Til de "poten" op de mand weven sjabloon omhoog t.o.v. de basis.
  Guide step %d
  2.
  Gebruik een lijmpistool en bevestig het begin van het papier garen op de binnenkant aan de onderkant van een van de benen.
  Guide step %d
  3.
  Weef nu het papier garen respectievelijk binnen en buiten de poten en helemaal rond. Draai en duw het papier garen naar beneden als je verder gaat. Ga door totdat je van kleur wil veranderen met een nieuwe kleur papier garen.
  Guide step %d
  4.
  Zet de nieuwe kleur papier garen vast met lijm op het einde van het vorige stuk papier garen.
  Guide step %d
  5.
  Eindig het weven aan de bovenkant van de mand weven sjabloon voor de bocht. Gebruik een lijmpistool om het losse uiteinde vast te zetten.
  Guide step %d
  6.
  Bevestig dubbelzijdig klevend plakband aan de buitenkant van de mand rand - helemaal rond. Snijd een 4,5 cm breed stuk vilt van dezelfde lengte als de omtrek van de korf. NB: de diameter van de grote mand weven sjabloon is 54 cm.
  Guide step %d
  7.
  Bevestig het vilt met het dubbelzijdig klevend vilt en buig over de rond - rondom.
  Guide step %d
  8.
  Duw het weven een beetje onder de vilt rand, waardoor wat ruimte ontstaat voor het passeren van een naald bij het naaien op het vilt in de volgende stap.
  Guide step %d
  9.
  Knip 1m papier garen af. Bevestig het einde op het mandenvlechten sjabloon achter het vilt met een beetje lijm. Naai het vilt op de korf helemaal rond.
  Copyright © Creativ Company